Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak :

Od ponad miesiąca mam taki w ***** wysoki ping i nie mam pojęcia o co chodzi ... sprawdziłem już absolutnie wszystko, zamawiałem 2 razy pomoc techniczną do domu i w ogóle wymieniałem ruter ,odcinałem gniazdo z innego pokoju, formatowałem komputer , resetowałem go do ustawień fabrycznych , odłączałem go z gniazda na 10 minut , dzień , 3 dni i ****

Ogólnie miałem ping mniej więcej 43 a teraz ? MINIMUM 200.

Jeden **** w co gram .. czy to w lola czy w cs mam ping min 200 a speed test ? pokazuje mi 13.

Serwis był 2 razy , sprawdzali wszystko co się dało , ale wszystkie testy są w normie .... ping ? wyśmienity "13" ludzie mogą mi zazdrościć.

A ja ? spadłem z diamentu i ciągle spadam niżej bo średnio 2x na grę jakieś attemping to recconect , postacie mi się teleportują przez ten ping i nie mogę nic robić ....

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Sprawdź przez cmd jaki masz ping do dnsów, do Google, do różnych popularnych serwisów, a na koniec do stron / serwerów LoLa. Ciekawe czy ogólnie jest problem, czy tylko z niektórymi serwisami.

W6iB9H1.png

Pomocnik
Opublikowano

Skoro próbujesz wszystkiego, to możesz odpalić live cd z innym systemem i sprawdzić, czy to nie wina Windowsa, chociaż to mało prawdopodobne.

Opublikowano

Masz podłączony rounter do modemu ??? wyczyść komputer może bo jakiś syf ci blokuje łącze 

Czytałeś dokładnie opis problemu? Robił wszystko...

Jedynie co Ci zostało to pobrać WTFast, może on coś poprawi. Ewentualnie coś jest nie tak z dostępem przepuszczalności Pakietów, lecz nie jestem pewien. Wydaje mi się, że możliwe jest, że League of Legends blokuje od zewnątrz łącze.

Spróbuj zagrać na innym Serwerze, może w tym tkwi problem...

34xi1itwtu8v.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po ponad miesiącu już w ogóle się nie poprawia. 

Mam zawsze ponad 200 , restarty nic nie dają a speedtesty pokazują mi po 30.

Miałem format, technicy byli 4 razy i nic nie znaleźli. Umowy nie mogę zerwać ani nic nie naprawią ponieważ według nich jest wszystko ok po speedtest pokazuje 30.

A we wszystkich grach mam 200 +.

2/3 miesiące temu miałem 43 max ...

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...