Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawy za kieszonkowe rodziców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym dzisiaj poruszyć pewien temat a zarazem mój problem.

Rodzice bardzo mało dają mi kieszonkowego. Wielokrotnie z nimi rozmawiałem, ale oni są nieugięci. Dostaję 10 zł tygodniowo. Uważam, że na 16 lat to zdecydowanie mało.

Uzbierałem już tyle, co z tym można zrobić? Nie mam poma 596eae5e4ebf9_post-1385219-14316353262365_thumb.jpg Pozdrowienia dla @TrueFaith

Pozdrawiam

Opublikowano

A kogo to obchodzi?

Zacznij pracować na siebie, truskawki się zaczynają.

Opublikowano

Różne są sposoby. Możesz np. skamować ludzi w csie, zarabiać na PPA, spamować reflinkami. Polecam.­

Opublikowano

Ciesz się, że w ogóle Ci dają. Mi nigdy nic nie dawali, żadnego kieszonkowego nie miałam i jakoś żyłam i żyję nadal.

Na co masz wydać? Nie wiem, nie znam Twoich potrzeb.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Witam. Chciałbym dzisiaj poruszyć pewien temat a zarazem mój problem. Rodzice bardzo mało dają mi kieszonkowego. Wielokrotnie z nimi rozmawiałem, ale oni są nieugięci. Dostaję 10 zł tygodniowo. Uważam, że na 16 lat to zdecydowanie mało.

Uzbierałem już tyle, co z tym można zrobić? Nie mam poma attachicon.gif2015-05-07_16.13.21.jpg Pozdrowienia dla @TrueFaith

Pozdrawiam

tobie to stary toster zabiera wiec o czym my piszemy? popierdalasz jeszcze na wioloncezli na rynku? pozyskalem twoja matke, elo

best regards

hej

Opublikowano

tobie to stary toster zabiera wiec o czym my piszemy? popierdalasz jeszcze na wioloncezli na rynku? pozyskalem twoja matke, elo

best regards

Jaki toster? Jaka wiolonczela?

Chyba mnie z kimś pomyliłeś, naprawdę.

Opublikowano

Jaki toster? Jaka wiolonczela?

Chyba mnie z kimś pomyliłeś, naprawdę.

ty cwelu p********y, radi k***a z głogowa j****a pizda, wyjdz z domu low ballerze

@KaaCeeQ

ty cwelu, obserwuje cie po c**j mnie za flamewar reportujesz? chcesz wyrwac bana j****y czersniaku?

best regards

hej

Opublikowano

ty cwelu p********y, radi k***a z głogowa j****a pizda, wyjdz z domu low ballerze

@KaaCeeQ

ty cwelu, obserwuje cie po c**j mnie za flamewar reportujesz? chcesz wyrwac bana j****y czersniaku?

best regards

Kto to Radi?
Opublikowano

Ja mam 19 lat i od paru lat nie widziałem żadnej kasy od moich rodziców. Jak chcesz coś mieć, to sobie zarób. Gdybym dostawał 10zł/tyg, to by mi spokojnie wystarczało.

W6iB9H1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...