Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Metin2 Szukamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zmuszony znowu napisac ogłoszenie w sprawie technika. Znalazłem jakiś czas temu odpowiednią osobe lecz teraz nie daje znaku życia. Jestem zmuszony napisac znowu.

Oferuje :

- Vps do prac
- Stronę forum oraz nowy wyglad
- Dedyka
- Reklamy

Oczekuje :

- Minimum 2 letnie doświadczenie
- Umiejetnosc zabezpieczenia maszyny jak i serwera
- Technik musi mieć za soba jakis serwer ktory istniał. ( nie hamachi )
- Dobrego szybkiego kontaktu oraz pewności siebie
- Pełnego zaangażowania

Kontakt :

- GG 50427581 ( zawsze )
- PW forum ( rzadko )

Opublikowano

Oczekujesz, że dasz komuś miejsce do pracy i zrobi Ci wszystko z własnej dobrej woli bo mu się nudzi?

Jako pracodawca, bo na czas kiedy "zatrudniasz" technika jesteś pracodawcą powinien płacić X zł na godzinę pracy, tutaj tego nie widzę.

Ile oferujesz technikowi za wykonanie Twoich zachcianek tych zwykłych i tych wyimaginowanych bo póki co to ja widzę tylko, że ktoś przyjdzie, dasz mu miejsce pracy i masz rób za darmo.

Opublikowano

@Turon™ Większość, nawet tych lepszych dołącza się do projektu i robi za duży % z IS. Za godziny to ja też mogę brać i powiedzieć, że robię i nic nie robić...

Opublikowano

@Turon™ Większość, nawet tych lepszych dołącza się do projektu i robi za duży % z IS. Za godziny to ja też mogę brać i powiedzieć, że robię i nic nie robić...

Błędne myślenie :D. Jakby płacili za godziny to raczej pracodawca by to kontrolował :D.

Opublikowano

Oczekujesz, że dasz komuś miejsce do pracy i zrobi Ci wszystko z własnej dobrej woli bo mu się nudzi?

Jako pracodawca, bo na czas kiedy "zatrudniasz" technika jesteś pracodawcą powinien płacić X zł na godzinę pracy, tutaj tego nie widzę.

Ile oferujesz technikowi za wykonanie Twoich zachcianek tych zwykłych i tych wyimaginowanych bo póki co to ja widzę tylko, że ktoś przyjdzie, dasz mu miejsce pracy i masz rób za darmo.

Gdybym napisał ile oferuje itp temat nie został by dodany bo został by uznany za handel jak wcześniej. Dlatego napisałem informacje na pw. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...