Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 + telewizor czy komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolisz grać to bierz konsolę, a jeżeli interesuje Cię coś więcej niż tylko gry to bierz kompa.

Opublikowano

Ja wzięłabym komputer. Mi osobiście lepiej i wygodniej grać na komputerze niż na konsoli.

Poza tym większość gier jest wydawana na PC niżeli na konsole.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Do gier to tylko ps4 + telewizor. Pcta kupujesz bardziej do ogólnych rzeczy. Jeżeli masz zamiar głównie grać to ps4 będzie najlepszym rozwiązaniem( Masz pewność ze każda gra pójdzie) ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Komputer, za 4.5k kupisz bardzo dobry sprzet i na kilka lat spokojnie Tobie wystarczy + mozliwosc rozboudowy

Opublikowano

Do gier to tylko ps4 + telewizor. Pcta kupujesz bardziej do ogólnych rzeczy. Jeżeli masz zamiar głównie grać to ps4 będzie najlepszym rozwiązaniem( Masz pewność ze każda gra pójdzie) ;d

Niby uważam to samo, sam mam konsole ale za 4,5k to ja proponowałbym wziąć komputer.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Komputer za 4,5k to czołg, jak tyle możesz wydać to oczywiście że bierzesz pc. Konsole "nowej" generacji już są przestarzałe, taki pc długo pociągnie. 

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/HbQ32O/

Komputer nieco większy od X1, ale może posłużyć nie tylko do grania przy telewizorze. Odpowiednia konfiguracja Windozy i BigPicture na steam + pad od xboxa i można grać ;).

Plusy takie, że aktualne tytuły polecą lepiej, a komputer oferuje więcej możliwości niż konsole.

Co innego, jak byś miał ograniczony budżet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...