Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon - jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

S2 będzie raczej najlepszym wyborem. Legendarny potwór, na którym chodzą najnowsze gierki, a jedynym problemem może być bateria, jednak do standardowego użytku w zupełności wystarcza i to na kilka dni. Uważaj jednak na podróbki, bo większość to chinolki/Singapur itd.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jeżeli nie zależy Ci na aplikacjach tylko płynności telefonu to bierz lumie. Market ubogi, ale system niezawodny ;) miałem okazje korzystać z androida, iosa i właśnie z wp to pod względem działania systemu budżetowy tel z wp bije niejednego 2x droższego smartfona z androidem. Ale przemyśl to bo z aplikacjami jest straszna bieda :) wiadomo że z czasem market się rozkręci. Jeżeli zdecydujesz się na lumie i jesteś w stanie dorzucić 70zł do budżetu to na allegro jest fajna promocja http://microsoft.strefamarek.allegro.pl/smartfony-lumia_lumia-535-glosnik.

Poczekaj jeszcze pare dni, niech się inni wypowiedzą :) 

t5Wjng.png

Opublikowano

To moim zdaniem lumia będzie idealna, ale ostateczną decyzje musisz podjąć sam. Pooglądaj sobie jakieś filmiki na internecie jak płynnie chodzi wp na tych budżetowych lumiach ;) 

t5Wjng.png

Opublikowano

Jak chcesz pograć w proste gierki to lumia będzie okej :)

Opublikowano

A na Lumii 520 jest aktualizacja do 8.1 ? tak z ciekawosci pytam

Oczywiście że tak. Całkiem możliwe że dostane też windowsa 10 

t5Wjng.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...