Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 (S2) ?

Tandi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pamiętacie jeszcze Concordiemt2.pl ? :). Wiele osób (W tym też ja) tęskni za tym klimatem Concordii. Otóż nie wiem czy wy wiecie, ale 26-27 czerwca startuje coś w stylu Concordii s2, a dokładniej Rathor.eu. Będzie to stara Concordia z kilkoma nowościami. 

Temat po to by poinformować starych graczy Concordii, więc szykujcie się!

Informacja jest w 100% prawdziwa (znajdziecie ją tutaj: na głownej stronie concordii)

Mam do was pytanie. Zagracie na Rathor? Ja osobiście już czekam, mam nadzieje, że serwer wypali.

Serwer to nie żadna podróbka, tworzą ją twórcy prawdzwej Concordii!!!

Opublikowano

Ch*ja prawda :)  Concordie zrobił Paradise obecny z mpc. 

Krzysiek to ch*j, który znowu będzie wchodził raz na 10 dni, może dwa . :) Od nich nikt dostępu miał nie bedzie, no chyba że juz nie będą mieli maszyny od włść, cabla online :) 

Szczerze, nie polecam peace.

Miałem doczynienia z krzyskiem ponad 6 msc :) I ten serwer nowy tworzy zupełnie inna ekipa :)

Opublikowano

Nie ma szans na reaktywacje, Para sie w to nie bedzie chcial bawic a bez niego to nie to samo ;x

To nie reaktywacja :D. To nowy serwer oparty na starej dobrej Concordii. Ja czekam i nie mogę już wytrzymać, bo te wszystkie Moriesy itd już mnie wkuriwają. Teraz na co 2 serwerze są przekręty i niedomówienia ;)

Opublikowano

ja też czekam i zagram :) a jeśli niewypali chyba wrócę na s1 a za mną może i też gracze z rathor ( mam nadzieje że rathor wypali ale gdyby...) concordzia to naprawde świetny serwer i jeśli by jednak s2 okazało się klapą to mam nadzieje że zemną wrócą gracze z s2 ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...