Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam- Czy to jest ban. Co z tym zrobić. Pomocy!

Bercik5123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Mam problem. Pewnego dnia zalogowałem się na konto kumpla ponieważ podał mi pasy i powiedział że mogę po smurfować, więc pełen chęci do smurfowania zalogowałem się na jego konto. Zaczął mi się pobierać cs mimo tego że 5 minut temu grałem na swoim koncie w cs'a. W połowie instalacji pomyślałem że nie chce mi się dłużej na to czekać. Zakończyłem instalację i wylogowałem się z kąta.

Potem zalogowałem się na swoje konto i wyskoczył mi taki komunikat: Sprawdzony link.

http://imageshack.com/a/img540/7076/dZAatx.png

Otworzyłem go i moim oczom ujrzał się taki oto komunikat

http://imageshack.com/a/img538/2332/CS9DDQ.png

Wystraszyłem się napisałem do supportu po 5 dniach nie odpisywania napisałem maila do Gabena. Ani Gabe ani support mi nie odpisał do dzisiaj. Tak naprawdę nie powinienem dostać bana. Mój kolega drugi też logował się na to samo konto i nie dostał żadnej blokady. POMOCY!

Co mam zrobić w takiej sytuacji?

Jestem w trybie offline, ale mogę grać mm'y.

Jest osoba która miała taki problem? 

Mogę liczyć na wytłumaczenie?

Nie przychodziła mi żadna wiadomość na maila dotycząca tego.

Opublikowano

Dostalem to samo, taka sama sytuacja, gralem na koncie kolegi, wbilem na swojebi tu buch, bylo to 1 grudnia, pisalem do supportu z 10 razy i na marne, ekwipunek warty 500 euro ponad, wszystko czysto robione, poszlo sie je**c. Ban chyba mi mija w 2038 roku... Jak by ci sie udalo jakos to konto odblokowac to daj znac, rzuce ci kilka skinow, bo tez musze to konto odzyskac..

Opublikowano

Jak support odpisze (a na odpowiedź czeka się bardzo długo) to napisz im, że kolega się poprostu u Ciebie logował :D Moi koledzi bawili się tak samo, napisali do supportu i potem to naprawili ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Półtora/2 tygodnie, to już zależy od szczęścia. Ja napisałem w sprawie skradzionego konta, czekam już miesiąc i dalej nie odpisują :(

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Półtora/2 tygodnie, to już zależy od szczęścia. Ja napisałem w sprawie skradzionego konta, czekam już miesiąc i dalej nie odpisują :(

Napisz do angielskiego supportu, odpisują gdzieś do 3 tygodni - miesiąca.

Polski może ci w ogóle nie odpisać :P

Napisz że kolega się u ciebie logował i to błąd steam jest i tyle... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Specjalista
Opublikowano

Napisz do supportu łatwo to możesz wyjaśnić co do odpowiedzi ja czekałem miesiąc i w wiadomości napisali mi że jeśli potrzebuje pomocy mam do nich napisać y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...