Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet - Jaki?

ForFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radiówka będzie najlepsza opcją, myślę.

Wątpie, że jakaś radiówka się dobrze nada w mojej okolicy...

Opublikowano

Ja mam Multimedia 35mb/s, ale ostatnio coś się wali, nie wiem czy to wina rutera czy u nich .. ale normalnie mi pobierało film (1gb) w 15-25min, a teraz do godziny czasu ..

Opublikowano

nielimitowany masz tylko lte bo jak bedzie 3g albo h+ to bedzie ciagnelo z tych 30gb 

"bez limitu"

68981225927842640648.jpg

Od lte z dala, dobrze ci radzę. 

Mówię ci od lte z dala. No chyba że wchodzisz tylko na onet czy inną interie i mpc. Wtedy bierz bez wahania.

linki w górę

Opublikowano

lol. Mówię ci od lte z dala. No chyba że wchodzisz tylko na onet czy inną interie i mpc. Wtedy bierz bez wahania.

No to co polecasz -_-? W końcu coś trzeba. Nie potrzebuję internetu np. 200GB/msc tylko min. 30GB/msc

A co do "no-limit" działa tak jakby tylko w zasięgu 4G mam rozumieć?

Opublikowano

Może masz na wiosce jakieś lokalne firmy zajmujące się internetem, bo te komercyjne typu neostrada, multimedia wypadają słabiej od tego co mogą Ci mniejsze firmy zaoferować. 

Opublikowano

K***A ON MIESZKA NA WSI to po c**j polecacie mu multimedie itp skoro nawet neo tam nie ma [ czyt, nie ma lini telefonicznej] ja p******e ludzie po c**j sie odzywacie?

Co do tematu : Po co CI LTE jak lapiesz tylko 3g? 

Only Radiówka then.

Opublikowano

K***A ON MIESZKA NA WSI to po c**j polecacie mu multimedie itp skoro nawet neo tam nie ma [ czyt, nie ma lini telefonicznej] ja p******e ludzie po c**j sie odzywacie?

Co do tematu : Po co CI LTE jak lapiesz tylko 3g? 

Only Radiówka then.

-_-. Teraz nie ciągną kabli po słupach elektrycznych, więc by musieli stawiać swój słup no i oto własnie chodzi...

A co do LTE to własnie na CP łapie mi to LTE...

@Edit.

Sprawdziłem teraz na mapach zasięgu CP i Orange. Na CP jestem w zasięgu LTE, a w Orange tylko 3G ;(.

Więc raczej będę brał CP 30GB i to 20Mb/s(2,5MB/s) powinno i na luzie starczy tylko ciekawe jakie pingi i upload.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...