Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 200zł

deloshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaką kartę graficzną polecacie do 200zł ? Myślę nad zakupem tej http://www.agito.pl/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gt-610-2gb-ddr3-pci-e-box-n610d3-2gi/pd/DFZCRBBBM/z tego co widziałem to odpalają na niej battlefield 3 na medium i to samo z farcry. 

Płyta głowna: MSI

Model: 760GM-P23(FX) (MS-7641)

CPU: AMD FX-6300

8GB PAMIĘCI RAM 

Zasilacz OCZ StealthXStream 2 500W P SU 80Plus

Windows 7 Ultimate 64bit

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Nie, bez obrazy, ale za 200zł to gówno a nie nową kartę kupisz. Nie znasz się i to widać, więc mówiąc w prost musisz nam zaufać. Bo to jest gniot.

A teraz krótka lekcja. Masz np. 610GT (jak wyżej): 600 to generacja karty, a 10 to edycja (model) im wyższa liczba tym lepsza. Więc 10 to gówno najgorsze z tej generacji i w nic nie pograsz na tym, bo to jest grafika wciskana do składaków do szkoły lub biura. I dlatego minimum 50 musi być, a najlepiej 60 np. 660Ti, ale to wyższa półka.

A teraz używane: tutaj odchodzimy od GeForce i bierzemy radeona, czemu? Bo za niższą cenę (200zł) masz więcej niż w GeForce za 300zł nawet czasem. I tutaj polecam ci 5850, które jest starszą generacją, ale bije tą wyżej na głowę, a jak kupisz taką w ładnym stanie (ewentualnie jak po prosisz to damy ci link i tylko dasz "kup teraz") to po służy ci długi czas, bo te grafiki nie mają tendencji do psucia się.

Ale od razu mówię, że to, że ktoś odpalił na bym bf3 to nic nie znaczy, bo jak masz procesor i wgl najnowsze za 10 tysięcy to i na zintegrowanej bym dał radę ja odpalić. Druga sprawa na jakiej rozdzielczości, bo ja bf3 na i3-2350m (w laptopie) ze zintegrowaną kartą HD3000 odpalałem na wysokich, ale w 1024x768). Więc tutaj temat, że ktoś coś zrobił, zostaw.

jeżeli masz pytania to pisz teraz jeszcze raz. 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...