Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który przedmiot jest lepszy?

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem laska.

chyba że wpakujesz dobre kamienie do pałki i kuli

Te kamienie co widzisz w lasce były wcześniej w pałce

Opublikowano

ehhh że tak "odkopie" temacik tutaj oczywiscie ze 1reczna plus kula ZAPAMIETAJCIE SOBIE JEDNO JEZELI GRACIE MAGAMI TO ZAWSZE JEDNORECZNA PLUS KULA [ no chyba ze dajecie sobie ładnie rade, umiecie grac sprytnie albo macie dobrego tanka to wtedy ksiega dla wiekszego dmg jednak jezeli gracie srednio i sami to tylko i wylacznie kula moze byc ofensywna moze byc defensywna to tylko zależne jest od tego jakie macie itemki oraz kamyczki ]

Jedyna 2reczna bron dla maga jaka jest na ta chwile oplacalna jest to zniszczenie ktora jest za MMy ale tutaj tez sobie zapamietajcie 2reka jest TYLKO na areny bo tam liczy sie dmg na hicie [ na 45lvlach ma sie nawet na 1 hita ludzi na arenie wiec lepiej miec wiecej dmg i zabic na hita niz miec bez sensu 1 reke plus cos skoro nie da nam to za wiele] ale jezeli chodzi o PvE to tylko i wylacznie jedno reka z duza iloscia atak speeda [ czy to dzieki kamieniom czy broni i rekawicy nie wazne liczy sie to by miec sporo atak speeda wtedy sam dmg nie jest tak wazny zwlaszcza jezeli przebija sie progi speed ataku].

i wywal tego kamyka wartosci krytycznych z broni i daj speeda.

76561198013232167.png

Opublikowano

ehhh że tak "odkopie" temacik tutaj oczywiscie ze 1reczna plus kula ZAPAMIETAJCIE SOBIE JEDNO JEZELI GRACIE MAGAMI TO ZAWSZE JEDNORECZNA PLUS KULA [ no chyba ze dajecie sobie ładnie rade, umiecie grac sprytnie albo macie dobrego tanka to wtedy ksiega dla wiekszego dmg jednak jezeli gracie srednio i sami to tylko i wylacznie kula moze byc ofensywna moze byc defensywna to tylko zależne jest od tego jakie macie itemki oraz kamyczki ]

Jedyna 2reczna bron dla maga jaka jest na ta chwile oplacalna jest to zniszczenie ktora jest za MMy ale tutaj tez sobie zapamietajcie 2reka jest TYLKO na areny bo tam liczy sie dmg na hicie [ na 45lvlach ma sie nawet na 1 hita ludzi na arenie wiec lepiej miec wiecej dmg i zabic na hita niz miec bez sensu 1 reke plus cos skoro nie da nam to za wiele] ale jezeli chodzi o PvE to tylko i wylacznie jedno reka z duza iloscia atak speeda [ czy to dzieki kamieniom czy broni i rekawicy nie wazne liczy sie to by miec sporo atak speeda wtedy sam dmg nie jest tak wazny zwlaszcza jezeli przebija sie progi speed ataku].

i wywal tego kamyka wartosci krytycznych z broni i daj speeda.

2ręczna na arenę ?? Nigdy nie spotkałem maga na arenie z taką bronią - szkoda - bo padłby na hita od mojej 1 ręcznej :)

ZNISZCZENIE to słaba broń 2ręczna teraz bo kosztuje sporo - kto wyda tyle na coś takiego - a dużo lepsza jest broń za 3k golda i niech mi nikt nie mówi że nie bo każdy dobry gracz na pve jej używa bo ma bardzo dobry dmg a w połączeniu z dobrym graczem itemkami i kamykami można szybko farmić np rycki na m2, a na pvp najlepiej mocna 1ręczna broń + dobra kula 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

vk ja nie uznaje 2reki wiec nawet jak miala by 10x wiekszy dmg niz wyciagam na 1 rece to i tak jej nie zmienie bo dla mnie 2reka to kupa, wole moja kule i od biedy ksiege jezeli moge sobie pozwolic. jednak co do areny paru magow gra z 2reka bo jednak maja wtedy ten dmg i praktycznie na hita bija ew zostaje zyleta wiec zdaje to egzamin a to ze sa wolni to jednak daja sobie jakos z tym rade i to ze sa na hita tez ich slabo rusza. 

a z drugiej strony VK322 jak chodze na morta czy kali czy gdzies na farme tez i ja z kolei nie widze 2reki u maga wiec tez troche raczej wyzsane z palca ze KAZDY DOBRY GRACZ no chyba ze mowisz tylko o swojej gildii no to wybacz. 

76561198013232167.png

Opublikowano

a z drugiej strony VK322 jak chodze na morta czy kali czy gdzies na farme tez i ja z kolei nie widze 2reki u maga wiec tez troche raczej wyzsane z palca ze KAZDY DOBRY GRACZ no chyba ze mowisz tylko o swojej gildii no to wybacz. 

dużo lepsza jest broń za 3k golda i niech mi nikt nie mówi że nie bo każdy dobry gracz na pve jej używa bo ma bardzo dobry dmg a w połączeniu z dobrym graczem itemkami i kamykami można szybko farmić np rycki na m2, a na pvp najlepiej mocna 1ręczna broń + dobra kula 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że opcja z bronią jednoręczną i kula.... Jest to dobre rozwiązanie zarówno do pvp jak i pve. Na arenie bardzo ważna jest szybkość hitów... dlatego jeszcze raz polecam broń jednoreczna.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

w R 158_10 Polecam na  Flagi  2 reczna  bron   na rycki co   deff... flage 

a na  normale pvp 1v1  3v3 bym  polecil    1 reczna z kula 

na  farme    2 reczna  bron  albo z  Premium  Handla...  za  3500golda  bron ma  dobrego dmg na  pioruny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...