Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Gamers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tego winter nade'a mozna kupic osobno, czy nexon wystawia do kupienia cały pakiet? Jesli tak to ile ten granat kosztuje na perma, kto pamieta?

Czesto tez widze te plecaki renifera a czy nexon wystawia je do kupienia za nx? Bo wiem ze mozna dostac na 1d za loga.

I to prawda ze w wakacje nexon rozdaje m.in mutageny na 90d?

Opublikowano

Winter nade był za nx podczas eventu na perma i inaczej się nie da kupić,plecak renifera jest na max 90 dni za nx zmienia tylko wyglad plecaka ale nie oddaje miejsca,O mutagenach nic nie wiem :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ta.. rozdaje. Chciałoby się. Od nexona to najwyżej bana dostaniesz za free. Tak to masz itemy w 5-shot ew. za logowanie. CZASAMI tylko zdarzy się, że jest jakieś święto z dupy i nexon da itemki na 1D bo jest jakiś "event" coś jak było w tym stylu z Snake Setem. Itemki o danej godzinie leciały do inboxa.

Opublikowano

Aha no z tym granatem to wiem bedzie trzeba poczekac az wystawia do kupienia w ktoryms tygodniu, a co do plecaka to nie mozna go kupic w sklepie, czyli mam rozumiec ze na tej samej zasadzie co granat (jak nexon wystawi)?

a logo klanowe mozna wstawic swoje, czy trzeba korzystac z tych od nexona?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...