Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienienie DPI w myszce

TrokersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam windowsa xp, dpi w myszce 1000, lecz bez żadnych guzików do zmiany ani niczego takiego. Większość graczy cs:go ma dpi 400. Moje pytanie brzmi: czy da się jakoś skonfigurować ustawienia czułości w windowsie, żeby myszka miała tak jakby dpi 400? :D

Opublikowano

W panelu sterowania w opcjach myszki zmieniasz prędkość, albo w csie samym.

Aleś mi ziomek pomógł... wiesz każdy idiota to wie chyba. Przeczytaj jeszcze raz temat i później pisz... 

To że da sie w panelu i csie to każdy wie. Ale chodzi mi jak z 1000 dpi zrobić 400 dpi za pomocą ustawieni samego windowsa.

Opublikowano

Skoro każdy idiota to wie, to też i każdy idiota powinien wiedzieć, że nie ma sensu zmniejszać DPI w myszce, tylko na myszce ustawić max, a w ustawieniach windowsa / gry zmniejszyć ile trzeba, bo wtedy będziesz miał większą precyzję.

Jak nie masz osobnych sterowników dedykowanych do myszy, gdzie możesz zmieniać DPI, to znaczy, że nie możesz tego robić i tyle, a jak tak bardzo Ci zależy na tej zmianie DPI, to idź do sklepu i pierwsza lepsza myszka za 30zł to ma.

No tak, co ja mogę wiedzieć, ale nic, zaufam wiedzy 13latka.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Skoro każdy idiota to wie, to też i każdy idiota powinien wiedzieć, że nie ma sensu zmniejszać DPI w myszce, tylko na myszce ustawić max, a w ustawieniach windowsa / gry zmniejszyć ile trzeba, bo wtedy będziesz miał większą precyzję.

Jak nie masz osobnych sterowników dedykowanych do myszy, gdzie możesz zmieniać DPI, to znaczy, że nie możesz tego robić i tyle, a jak tak bardzo Ci zależy na tej zmianie DPI, to idź do sklepu i pierwsza lepsza myszka za 30zł to ma.

Prosze, nie wiesz to się nie udzielaj... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...