Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miał ktoś taki problem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie brzmi czy ktoś wie jak to rozwiazac lub mial taki problem ze gdy ktos dzwoni na telefon stacjonarny to wywala mi internet .. Dzwoaniłem do nich i kazali wymienić filtry przy telefonach, a gdy to nie pomoze ( nie pomogło ) kupić nowy ruter. Zainwestowałem i kupiłem nowy, lepszy i co? po kilku dniach znow to samo, ktos dzowni po odebraniu tele rozlacza internet .. Co jest grane ?? Mam taki jjuz rzez okolo 1-2 miesiace, wczesniej tego nie było przez pare lat -.- Prosze o pomoc

Opublikowano

a mozliwe ze to teraz cos sie dopiero stało z telefonem a wczesniej przez 2 lata chodzil i nic nie wywalalo ?

Opublikowano

W momencie dzwonienia telefonu po kablu idzie coś ze 40voltów.

Albo jest rozwalony kabel (może nawet kabel filtr-telefon) i robi zwarcie, albo sam filtr, albo telefon.

Najlepiej odłącz wszystko prócz internetu, dzwoń do siebie i podłączaj po kolei elementy...

Opublikowano

tylko nie zawsze wywala nternet jak ktos dwoni .. wlasnie nie wiem od czego to zalezy i ja w domu mam 2 stacjonarne na dole i gorze -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...