Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat'y do WoT'a?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, powiedzcie mi czy sa jakieś bezpłatne cheaty do WoT'a? lub nielegalne mody? Pytam bo mam ochotę zagrac na haxach, a bota nie chce bo on mi zaniża staty- gra jak pomidor...

Opublikowano

Są tylko mody, najbardziej pomaga usunięcie krzaków i laser z lufy (gdzie celuje przeciwnik). 

Opublikowano

Eeee tam panie bez czitów graj bo nudno tak sie gra i wogóle jak cipcioszka.A może jesteś cipcioszką?

I napisał to ktoś na forum nawiązującym do czitów. Jestem ciekaw jak się tu znalazłeś panie "nie cziter". Czyżby misja zawracania ze złej drogi drobnych oszustów? Cipcioszko?

Opublikowano

Eeee tam panie bez czitów graj bo nudno tak sie gra i wogóle jak cipcioszka.A może jesteś cipcioszką?

To nie są haxy. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Większość zapomniała dodać, że usunięcie krzaków nie jest raczej karane, ale już laser z Lufy jest karany banem. ;)

Opublikowano

Większość zapomniałą dodać, że usunięcie krzaków nie jest raczej karane, ale już laser z Lufy jest karany banem. ;)

Bzdura. Żaden mod NIE JEST zabroniony na serwerach EU. Za używanie jakiegokolwiek moda na EU, NIE DOSTAJE się bana! Devsi odwołują się tylko do sumienia graczy. A to czy będziecie używać to juz Wasza sprawa ;)

test

Opublikowano

Bzdura. Żaden mod NIE JEST zabroniony na serwerach EU. Za używanie jakiegokolwiek moda na EU, NIE DOSTAJE się bana! Devsi odwołują się tylko do sumienia graczy. A to czy będziecie używać to juz Wasza sprawa ;)

Źródło jakieś, gdzie Laser np jest dozwolony ? :), aby nie wprowadzać ludzi w błąd.

Opublikowano

Tutaj oficjalne stanowisko WG w sprawie modyfikacji:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/378263-oficjalne-stanowisko-w-sprawie-modyfikacji-gry/

A tutaj stronka, która zbiera te "mody" :

http://failwg.blogspot.com/2014/12/o-aim-bocie-sow-kilka.html

Osobiście uważam, że używanie modów dających kategoryczną przewagę nad innymi tzn. AimBot, TreeFaller to totalny bezsens. WG coraz to bardziej implementuje nowe rozwiązania do gry by wyrównać szanse pomiędzy graczami. Gracz, który doświadczył działania modów takich jak TreeFaller jest na nie przygotowany.... Ba, wysila go do stosowania nowych taktyk. A jak wiadomo, pomidory używają wszystkiego jak leci [mody], nieważne czy krzaczy im to WoTa. 

A lista zakazanych modów... zacytuję klasykę "Jak będzie to będzie" .  

signature.png

Opublikowano

Najprościej jest to wytłumaczyć tak:

Niezmiernie się cieszę, że używasz moich wypowiedzi ale może byś użył funkcji CYTUJ?

Po drugie nie pisz taką czcionka i oczojebnymi koloramy.

Po trzecie "Mam- nadzieję- że - pomogłem". Chyba to był odnośnie mojej odpowiedzi z paru tematów wstecz?

Opublikowano

Niezmiernie się cieszę, że używasz moich wypowiedzi ale może byś użył funkcji CYTUJ?

Po drugie nie pisz taką czcionka i oczojebnymi koloramy.

Po trzecie "Mam- nadzieję- że - pomogłem". Chyba to był odnośnie mojej odpowiedzi z paru tematów wstecz?

1. Zadowolony? Usunięte tylko dla ciebie

2. "Mam- nadzieje że pomogłem :)" to już gdy zakładałem konto to se wymyśliłem sam a nie gdy jeszcze nie miałem konta na mpcforum to nawet nie wchodziłem na forum :P więc i tego "Mam- nadzieje że pomogłem :)" sie nie czepiaj bo se sam wymyśliłem to i narysowałem w panicie. Więc najpierw pomyśl "Czy ten typ ze mnie zgapił czy nie o.O ?" Jeżeli by miał naprzykłat miał założone konto od powstania forum to by z ciebie zgapił ale tylko dla informaci chciałem dać  :P .

Najprościej jest to wytłumaczyć tak:

• Serwer EU- brak kontroli co do modów, wgrywaj co chcesz jeżeli serio bez tego nie potrafisz nic ugrać
  • Serwer NA- niektóre mody są zakazane lub bardzo ograniczone np. mod wskazujący kto nas trafił a się nie świeci
  • Serwer RU- wiele modów zakazanych
  • tylko dla informaci jeżeli by nie wiedział :PPPPPPP

.░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░░.░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░. 
░░░.░░░░░░▄..▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░.
░▄▀▒▄▄▄▒░.▀▀▀▀▄▄.░░░..▄▄.░░░░.
.░▒.▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░.░░░▒▒▒▒▒░.
.░▒.░.▀▄▄░░░░░.▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒.
░.░▀▄░.▄░.▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░.░░.
░░.░░░▀▄▀.▄▄░.▀▀▀▄▄▄▄▀▀.▀..░.
░░░.░░░░..░░▀.▄▄▄.▄▄.▄▄..▄░.
░░░░.░░░░▀▀▄░.░░░.░.▀.▀.▀..░.
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄.▄.▄.▄.▄▀░░.
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░.
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░.
░░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄░░░░░░░░░░.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░.▄▄▄▄▄▄▄▄---------------------------------

-
Daj mi spokój!!! @BraciaMrok
post-1381388-0-56336500-1437655101.png

===Odchodze na zawsze z tego forum :P===

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...