Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla osób znających Sysser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. A więc, potrzebuje kogoś, kto mi powie co sysser pluje:

0507 18:00:13069 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!
0507 18:00:13069 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!

Co to oznacza ? Daje limity. :3

#Edit. Przez przypadek w złym dziale napisałem - proszę o przeniesienie. :)

Opublikowano

Powodem tego była zmiana podłoża i jak się tepałem na mapy ( z beta metin2 ), to taki sysser skakał i cały wygląd mapy był zbugowany (biały, zamazywał się itp ).

Ktoś się orientuje dlaczego tak było ? :x

Opublikowano

Powodem tego była zmiana podłoża i jak się tepałem na mapy ( z beta metin2 ), to taki sysser skakał i cały wygląd mapy był zbugowany (biały, zamazywał się itp ).

Ktoś się orientuje dlaczego tak było ? :x

Brak wpisów do environtmentów i tekstur od podłoża lub poprostu nie posiadałeś tych plików.

Opublikowano

Mam dla Was kolejny sysser, który mi dzisiaj y3bnął. Ktoś coś ? :D Sysser: http://wklej.to/uwU5z

Dam limity. :D

Wejdź do pliku 'setting.txt' tej mapy (od strony klienta) i sprawdź jaka nazwa jest pliku .msenv, np:

Environment	NAZWA.msenv
I teraz sprawdź, czy w \***\ymir work\environment\ masz plik NAZWA.msenv. Być może masz złą nazwę, albo nie masz tego pliczku w ogóle.
Opublikowano

Wejdź do pliku 'setting.txt' tej mapy (od strony klienta) i sprawdź jaka nazwa jest pliku .msenv, np:

Environment	NAZWA.msenv
I teraz sprawdź, czy w \***\ymir work\environment\ masz plik NAZWA.msenv. Być może masz złą nazwę, albo nie masz tego pliczku w ogóle.

Tak pliki mam i all się zgadza, ale mapa się buguje, tylko po zmianie wyglądu podłoża z podstawowego na jakiś inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...