Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Oficjalna Baza Skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to publiczne db,od dawna to było dostępne,tylko nie udostępnione.
Private poszukaj,wtedy masz się czym pochwalić..

prywatne db=prywatne skrypty

Opublikowano

Słaba ta baza i niedopracowana. Nie ma wszystkich skryptów bo np 0 do Yoricka i Veigara? Zresztą komu to potrzebne skoro każdy teraz ciśnie na BoLu czy EloBuddy co niektórzy a może niedługo większość jak bedzie public.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Słaba ta baza i niedopracowana. Nie ma wszystkich skryptów bo np 0 do Yoricka i Veigara? Zresztą komu to potrzebne skoro każdy teraz ciśnie na BoLu czy EloBuddy co niektórzy a może niedługo większość jak bedzie public.

Jeśli to subforum L# to myśle, że się przyda ;) A skrypty przecież zostana dodane, ledwo co ta baza wyszła.

Opublikowano

Jeśli to subforum L# to myśle, że się przyda ;) A skrypty przecież zostana dodane, ledwo co ta baza wyszła.

Nie jesteś poinformowany,to się nie wypowiadaj.

Bazę tworzyły w sumie 3 grupy ludzi, 1,2 jak i 3 odeszli przez joduske i jego wymagania,lecz pozostawili mu swoje projekty,i administracja L# dokończyła ją we własnym zakresie,i jak widać jest uboga,design oraz przejrzystość-przeciętna. Zarysy db były już około 4 miesięcy temu. Tak,każda z Tych grup dostała jakiś grosz do kieszeni.

Opublikowano

Nie jesteś poinformowany,to się nie wypowiadaj.

Bazę tworzyły w sumie 3 grupy ludzi, 1,2 jak i 3 odeszli przez joduske i jego wymagania,lecz pozostawili mu swoje projekty,i administracja L# dokończyła ją we własnym zakresie,i jak widać jest uboga,design oraz przejrzystość-przeciętna. Zarysy db były już około 4 miesięcy temu. Tak,każda z Tych grup dostała jakiś grosz do kieszeni.

Dżizas ziomek, podałem tylko link do tej bazy a ty masz odrazu spine jaki jestem niedoinformowany i żebym się nie wypowiadał... Poprostu wyszła oficjalnie UDOSTĘPNIONA więc chciałem się tym podzielić...

Opublikowano

A skrypty przecież zostana dodane, ledwo co ta baza wyszła.

Dżizas ziomek, podałem tylko link do tej bazy a ty masz odrazu spine jaki jestem niedoinformowany i żebym się nie wypowiadał... Poprostu wyszła oficjalnie UDOSTĘPNIONA więc chciałem się tym podzielić...

Odniosłem się do pogrubionego fragmentu,baza była od 4 miesięcy dostępna.

Opublikowano

Odniosłem się do pogrubionego fragmentu,baza była od 4 miesięcy dostępna.

No chodziło mi o udostępnienie publiczne, jak inaczej to przyjęliście to sorry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...