Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto za taka cene?

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzywany komputer za 1500zl:

i7 2600k

gtx 660 oc 2gb

8gb ram

plyta glowna jakas gigabyte

zasilacz no name

dysk

naped

pociagnie ten komp np bf4 czy gta v na high?

Opublikowano

widzę że komputer ten posiada procesor, kartę graficzną, płytę głowną oraz ram. myślę że będzie ci służył na długie lata

mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam.

Opublikowano

uzywany komputer za 1500zl:

i7 2600k

gtx 660 oc 2gb

8gb ram

plyta glowna jakas gigabyte

zasilacz no name

dysk

naped

pociagnie ten komp np bf4 czy gta v na high?

Jak dowiesz się chociażby jaka płyta główna i HDD to da rade ocenić czy warto ;)

Za 1200zł GPU i CPU, ten no name zasilacz i naped ze 100/120zł.

Jeszcze nie wychodzi 1500zł.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Za taką ceną, jak widzę to jest na serio super :), podałbyś link na Priv, o ile jest? ;)

Jak kolega wspomniał zasilacz tylko wymienić i gitara, gierki będę śmigać :).

Opublikowano

nie podam linku bo gosciu juz usunal oferte bo juz wys

al mi

Jak sie okaze ze zasilacz jakas bomba a MOBO budżetówka bez mozliwosci modernizacji i o/c ( a zapewne tak jest) to srednio sie opłacało. Na to samo Ci wyjdzie jakbys kupił na czesci, a moze i drozej ciupinke.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

mam 200zl jesszcse wolnego w portfelu wiec izi sie zasilacz ogarnie do tego wszystkie podzespoly przeniose do obudowy brutus m23

Opublikowano

zasilacz to star 500w

Zasilacz dostał laur bombowego konsumenta 2015 - Allah Akbar. A tak serio, jeżeli nie chcesz stracić sprzętu to lepiej zmień tą bombeczkę.

Opublikowano

plyta glowna to gigabyte GA-P67A-D3-B3 nowa kosztuje 360zl tyle ze nigdzie juz jej nie maja

Opublikowano

Noo i tak tego i7 nie musisz mocno kręcić, bo już sam w sobie jest na wysokim poziomie ;)

Ale PSU stanowczo do wymiany na jakiegos Silentium PC, albo chociazby OCZ ZS 550W, którego polecam (sam mam od 3 lat i zero problemów na mocnym o/c i troche prądożernym sprzęcie)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Noo i tak tego i7 nie musisz mocno kręcić, bo już sam w sobie jest na wysokim poziomie ;)

Ale PSU stanowczo do wymiany na jakiegos Silentium PC, albo chociazby OCZ ZS 550W, którego polecam (sam mam od 3 lat i zero problemów na mocnym o/c i troche prądożernym sprzęcie)

Sillentium pc może ma z 2 zasilacze na dobrym poziomie. a ocz to też taki średniaczek w swojej cenie. Bierz jakiegoś chiefteca/thermaltake SE/corsaira

Opublikowano

Tak! 

Nawet bez wiedzy co to za HDD cenowo wychodzisz na lekki plus, a jesli sie okaze ze dobre HDD, a nie jakies Green do biurowców, to jeszcze lepiej.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...