Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Okulary] lepiej w czy bez okularów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

Sprzęt na którym pracuje :)

PŁYTA GŁÓWNA ASRock Z87 Extreme3 PROCESOR Intel CORE I5-4670K 3.4GHz KARTA GRAFICZNA Gigabyte GeForce GTX770 KARTA DŹWIĘKOWA Creative XFI Titanium HD CHŁODZENIE SilentiumPC Fortis HE1225 ZASILACZ Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W
PAMIĘĆ RAM Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 DYSK SSD Plextor M5 Pro 2,5'' 128GB DYSK HDD Seagate 1 TB Barracuda ST1000DM003 NAPĘD DVD SAMSUNG S224BB OBUDOWA SilentiumPC Regnum L50 Pure Black SYSTEM OPERACYJNY Windows 7 Professional

Opublikowano

Bez, ale co to za różnica? Okulary są Ci potrzebne najwidoczniej, dbaj o swoje zdrowie i oczy, a nie o to jak wyglądasz w nich czy bez nich.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Noś okulary, bo bez nich wzrok ci się bardzo mocno pogorszy. Jesteś jeszcze dzieckiem, więc nie masz jeszcze co się martwić o takie rzeczy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Wiem o tym ale mi tylko chodzi o sam wygląd.

Sprzęt na którym pracuje :)

PŁYTA GŁÓWNA ASRock Z87 Extreme3 PROCESOR Intel CORE I5-4670K 3.4GHz KARTA GRAFICZNA Gigabyte GeForce GTX770 KARTA DŹWIĘKOWA Creative XFI Titanium HD CHŁODZENIE SilentiumPC Fortis HE1225 ZASILACZ Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W
PAMIĘĆ RAM Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 DYSK SSD Plextor M5 Pro 2,5'' 128GB DYSK HDD Seagate 1 TB Barracuda ST1000DM003 NAPĘD DVD SAMSUNG S224BB OBUDOWA SilentiumPC Regnum L50 Pure Black SYSTEM OPERACYJNY Windows 7 Professional

Opublikowano

W okularach ci lepiej. Ale na razie oceniać możemy, potem jak dorośniesz/wyrośniesz (tak z 18 lat). To inne zdanie będzie :)

Opublikowano

Zdecydowanie bez okularów

Jednak gdy są one wymagane lepiej je nos

Zeby nie miec problemow zdrowotnych

Opublikowano

Jak robisz zdjęcie to patrz do kamery, bo tak to wydaje mi się, że masz coś do ukrycia. 

Of course jeśli masz wadę to noś, bo potem pójdzie Ci wada tak z dnia na dzień i będziesz widzieć piksele, sam nie nosiłem i teraz sobie pluje w twarz :x

Opublikowano

Prawilna mordeczka z łazarskiego może latać w oksach i bez ogólnie to myśle ze jeśli musisz nosić okularki to noś i nie patrz na wygląd :D

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...