Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna opieka forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AUkt7hB.png

g0BIhou.png

Jestem osiemnastoletnim chłopakiem pochodzącym z dolnego śląska. Na co dzień uczę się w zasadniczej szkole zawodowej na kierunku "stolarz".
Swoją przyszłość planuje z wojskiem zawodowym. Jestem miłą, sympatyczną, obowiązkową, odpowiedzialną, zaradną, zorganizowaną, poważną i konsekwentną osobą.
Nie mogę powiedzieć o sobie, że jestem nadzwyczaj wygadany, gdyż mówię tylko to, co ma jakiś sens lub gdy jest taka potrzeba. Wyznaję zasadę "gdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia to się nie
odzywam" - czasami dobrze, gdyby więcej osób ją przyjęło.
Uważam, się za osobę kreatywną - mam tu na myśli tekst pisany. Lubię pisać, sprawia mi to przyjemność i uważam, że wychodzi mi to całkiem dobrze - stąd moje zainteresowanie forami internetowymi.
Interesuję się sportem aktywnie oraz w miarę możliwości staram się poszerzać swoją wiedzę na temat for internetowych i informatyki w jako ogólnej dziedzinie.

M7K7DEH.png

Chciałbym zostać moderatorem, ze względu na to , że lubię porządek. Nienawidzę chamstwa, wyzwisk, przekleństw i rzeczy temu podobnych - chciałbym z tym walczyć.
Z racji, że lubię pisać napisanie regulaminu czy opisanie jakiegoś działania czy dużego konkursu nie stanowi dla mnie większego problemu.
Jestem osobą obowiązkową, więc powierzenie mi jakiegokolwiek zadania nie będzie błędem. Do każdej pracy staram się podejść poważnie i odpowiednio się przygotować.
Również znam takie coś jak "bezinteresowna pomoc" dlatego też jestem w stanie poszperać i wyciągnąć informacje na prośbę użytkownika.
Przy opisaniu jakiegoś wydarzenia czy regulaminu również mogę zaoferować drobną, schludną oprawę graficzną.
Opanowałem również w bardzo dużym stopniu ortografię i interpunkcję co można zauważyć w tym temacie.
Posiadam, też spore doświadczenie. Niestety na forach już raczej nie istniejących, gdyż działałem wcześniej pod inną nazwą i od kilku miesięcy się tym nie zajmowałem.

C0PqbNp.png

Od administracji oczekuję poważnego podejścia do sprawy, łatwego kontaktu i w miarę możliwości nie ingerowania w moje działania, chyba że będą niezgodne ze strukturą serwera bądź regulaminu.

5FjNLtx.png

Czas jaki dziennie mogę poświęcić na obowiązki związane z opieką forum to około 3/5h. Mam tu na myśli aktywne spędzanie czasu na forum.

Mogą zdarzyć się sytuacje losowe, że nie będzie mnie na przykład cały dzień, ale tutaj już mam nadzieję, że administracja da mi tą elastyczność i wyrozumiałość.
Wszystkie dłuższe nieobecności na pewno będą zgłoszone wcześniej wraz z powodem.
Nie zniknę bez słowa.

2wk3Fpz.png

W pierwszej kolejności proszę pisać tutaj na PW bądź na GG (52508437).

W dalszej rozwijającej się części współpracy mam do zaoferowania Skype, TS, FB, a nawet telefon

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Jestem osiemnastoletnim chłopakiem pochodzącym z dolnego śląska. Na co dzień uczę się w zasadniczej szkole zawodowej na kierunku "stolarz".

Swoją przyszłość planuje z wojskiem zawodowym.

Takie pytanie, po c**j Wy to piszecie?  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Takie pytanie, po c**j Wy to piszecie?  xD

Może kogoś to interesuje. A w przeszłości natrafiałem się na takie osoby :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Może kogoś to interesuje. A w przeszłości natrafiałem się na takie osoby :)

To dopisz jeszcze jak często sobie walisz, co jadłeś wczoraj na obiad i czy lubisz słoneczną pogodę, może kogoś to interesuje.

vlRm1nY.png

Opublikowano

Mam rozumiec ze chcesz zostac KidModeratorem działu?

Jezeli dobrze rozumiem to się chyba z wymaganiami nie zapoznałes'

NIe masz 400 postów, a takowy temat powinien sie znalezc gdzie indziuej

Jezeli sie myle to przepraszam :)

Opublikowano

Mam rozumiec ze chcesz zostac KidModeratorem działu?

Jezeli dobrze rozumiem to się chyba z wymaganiami nie zapoznałes'

NIe masz 400 postów, a takowy temat powinien sie znalezc gdzie indziuej

Jezeli sie myle to przepraszam :)

Jesteś rudy?

Mowa tutaj o opiece jakiegoś forum gdzie administracja nie nadąża za serwerem a co dopiero forum.

Na 90% serwerach forum jest zlewane ciepłym moczem przez administracje, po to rekrutują takich ludzi jak Oerte

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Tak jak w poprzednim temacie tak i tu polecam, ogarnięty człowiek z którym idzie się dogadać, jakość usług zapewne na najwyższym poziomie.

Powodzenia.

who cares?

Opublikowano

Nieobecność od 18.05 - 22.05. Wyjazd za granice. :) Później dostępny będę bez przerwy. Żadne wyjazdy ani natłok pracy mi się nie szykuje po tym czasie.

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

jeśli chodzi o moderację forum.. to myślę iż spełniasz wszystkie wymogi, polecam  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...