Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko

naxiiking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=g7yjLoUDCZk
Miał ktos z was okazje grać na PBE? Wedlug mnie champion jest super, tylko liczby ma strasznie przesadzone np tarcza na pierwszym lvlu 150 base i jeszcze przelicznik ma ogromny no  ale champion bardzo dobrze zrobiony i polecam kazdemu na pbe sie zalogowac, wstawiajcie w odpowiedziach swoje filmiki z fajnymi kombinacjami na Ekko
I jego ulti na 16 poziomie ma 47,5 cooldownu i bije cos około ~1000, wiec jesli sie  dobrze przechytrzy przeciwnikow to free elo 

jebać psy

Opublikowano

Ja go kupuję. Myślę, że to będzie top/jungle. Ciekawe jak go będą budować.

super wypowiedz, w ogole nie nabijasz postow XDD

Ekko to utility assassin, najlepiej sprawdza sie na mid/top i buduje się go pod ap z lich bane i luden's echo w core buildzie

jebać psy

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego ludzie chcą kupować pod niego lich bane i echo skoro postać jest w fazie beta, a na pbe nie ma napisane nawet opisów do skilli.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego ludzie chcą kupować pod niego lich bane i echo skoro postać jest w fazie beta, a na pbe nie ma napisane nawet opisów do skilli.

Może dlatego że ma AP przeliczniki? 

Ogólnie to fajnie widzieć takiego AP asasyna, choć pewnie i tak nerfy polecą jeszcze przed wydaniem więc nie jarajcie się jego dmg.  B)

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No wiadomo, musi być broken. Wprowadzą go, będzie najsilniejszym championem, potem go jeszcze zbuffują żeby dodatkowo zwiększyć sprzedaż. I dopiero wtedy zbalansują.

Tak było z każdym championem odkąd zacząłem grać, począwszy od Yasuo.

Opublikowano

No wiadomo, musi być broken. Wprowadzą go, będzie najsilniejszym championem, potem go jeszcze zbuffują żeby dodatkowo zwiększyć sprzedaż. I dopiero wtedy zbalansują.

Tak było z każdym championem odkąd zacząłem grać, począwszy od Yasuo.

Bard i Azir. NIe wspomnę o Aatroxie, który chyba dopiero kilka patchy temu dostał jakiegoś dziwnego buffa xD

Jak wyszli kim byli? Gównem. Dostali jakieś buffy i już od razu byli grani więc nie zawsze tak jest.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ogólnie asasinem go nazwać na razie nie mogę :/ dziwna mechanika i ten ult zobaczycie że zanim wejdzie na EUNE będzie za silny i go zaczną narfić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...