Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam strony z anime onlaine

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam stronki z anime w miarę ze wszystkimi może być nawet na konta premium, ale żeby dość szubko były aktualizowane te anime. Z góry dzięki.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Chcesz anime z pierwszej ręki, szybko i w najlepszej jakości? To nie oglądaj na łonlajnach, bo to jest dokładne przeciwieństwo tego. >.>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Chcesz anime z pierwszej ręki, szybko i w najlepszej jakości? To nie oglądaj na łonlajnach, bo to jest dokładne przeciwieństwo tego. >.>

Pobrane są lepsze, ale nie zawsze tak łatwo znaleźć odcinek kompatybilny z napisami na animesub, czy napisy z animesub kompatybilne z odcinkiem.

Gdyby nie ten fakt, to pewnie sam bym pobierał. Online nie są takie złe, przy playerze google, dailymotion, czy vk. Jeszcze mp4upload jest dobry.

@top

Polecam animeon oraz animezone. Najbardziej mi odpowiadają, są wygodne. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło żeby był dobry player a co do pobierania pobieram tylko te anime które mają już full sezony a tak po jednym odcinku nie chce mi się szukać.

Dzięki za pomoc.

Closed.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...