Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da sie zrobić kilka kont za pomocą zmiany IP ?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, otóż.. Mam bana na emulator SurvivalMMO, lecz nie moge zrobić drugiego konta bo gra pozwala 1 konto na jeden komp. Da sie to jakoś ominąć? Zmieniałem IP za pomocą CMD, ale nie pomogło. Macie jakieś pomysły?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Zmieniłeś za pomocą cmd, czyli najprawdopodobniej zmieniłeś wewnętrzne IP co nic Ci nie dało, bo z routera wychodzi IP, które się nie zmieniło. Jeśli masz dynamiczne IP, to zrestartuj router. Podejrzewam jednak, że to byłoby za proste, ponadto na jeden blok na osiedlu mogłaby grać tylko jedna osoba. Bardziej prawdopodobne, że ten emulator ma coś w stylu własnego ID. Pewnie pobiera jakieś dane i generuje unikalne ID, które jest ciężej zmienić niż IP. Możesz spróbować odinstalować całą aplikację, usuwając jej wpisy w rejestrze i inne pozostałości i zainstalować od nowa (użyj najlepiej jakiegoś zewnętrznego programu do odinstalowania). Jeśli to nie zadziała, to w krytycznej sytuacji mógłbyś próbować formatować pc i stawiać wszystko od początku. Jednak jeśli wtedy też będziesz miał zablokowany pecet, to dupa - stracisz czas, siły oraz dane z kompa, nic nie zyskawszy.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Elo, otóż.. Mam bana na emulator SurvivalMMO, lecz nie moge zrobić drugiego konta bo gra pozwala 1 konto na jeden komp. Da sie to jakoś ominąć? Zmieniałem IP za pomocą CMD, ale nie pomogło. Macie jakieś pomysły?

Na survivalMMO raczej tak ,miałem kiedyś bana na dawnym sg zobacz poradnik

http://www.mpcforum.pl/topic/1333986-hwid-ban-sposoby-na-kolejno-konto/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...