Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One piece czy Bartolomeo dołączył do Słomkowych?

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Franky też miał swoją familie :)

no i Brook ale to już inna sprawa

Zaś w 663 odcinku sam Bartolomeo mówi że chciałby dołączyć do załogi Luffiego.

Zapraszam do dyskusji

EDIT# Przepraszam za psot pod postem, jakby moderator to wszedł to proszę o scalenie

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Mi również nie wydaje się by dołączył do tej załogi.. nie teraz, może w przyszłości. Póki co zrobili z niego fana słomianych, coś tam działa w ich kierunku ale to raczej za mało, i wątpię że on sam ma się za kogoś kto mógłby ot tak zacząć sobie pływać z jego największymi idolami, toteż myślę że pokażą go w przyszłości i wtedy ew. dołączy.

Opublikowano

Nie dołączy. Szanuje go, ale nie dołączy. Jak było w wywiadzie z autorem mangi... Mówił że załoga będzie liczyła 10 osób nie więcej. Więc raczej stworzą sojusz barto/luffy/i ten lekarz zapomniałem jak się nazywa.

Opublikowano

1. Luffy

2. Zoro

3. Nami

4. Usop

5. Sanji

6. Nico Robin

7. Chopper

8. Franky

9. Brook

10.?? - statek?

Myślę że dołączy do nich Sabo lub Bartolomeo 

Ten lekarz to Trafalgar Law

Opublikowano

Czy Jinbei dołączy to jest takie coś 50% na 50% nie wiadomo co się wydarzy w przyszłości ;]

Jakby dołączył to był by wsparciem dla osób używających owoców, ale ja bym to rozegrał inaczej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bartlolomeo powinien dołączyć, każdy w załodze ma oddzielny charakter i swoje "psychozy" (sanji kobiety np.)
Jinbei nie pasuje mi do tej załogi.
Bartolomeo pasowałby idealnie, bo luffy nie ma w swojej drużynie swojego fana :D

Opublikowano

A takie mam do was pytanko,pamiętacie ? Każda postać która dołączała do one piece miała taki moment,że przez jakąś cześć anime oglądaliśmy tej postaci przeszłość.Jak na razie widzieliśmy tylko przeszłość Rebbeki więc może ona dołączy.Ale po skończeniu tej sagi jestem na 100% że do słomkowych dołączy one piece Jinbe(on wspominał,że jak zakończy swoje sprawy to z wielką chęcią dołączy)

Opublikowano

A takie mam do was pytanko,pamiętacie ? Każda postać która dołączała do one piece miała taki moment,że przez jakąś cześć anime oglądaliśmy tej postaci przeszłość.Jak na razie widzieliśmy tylko przeszłość Rebbeki więc może ona dołączy.Ale po skończeniu tej sagi jestem na 100% że do słomkowych dołączy one piece Jinbe(on wspominał,że jak zakończy swoje sprawy to z wielką chęcią dołączy)

Rebbeka nie dołączy, dopiero co odzyskała pamięć o swoim ojcu i wątpię, aby chciała go opuścić tak szybko, poza tym to nie jest pirat, jest słaba i się nie daje. 

Sabo też nie dołączy, bo należy do rebeliantów, mogą też o tym świadczyć jego słowa "Nawet jak będę na drugim końcu świata, to przybędę i pomogę Luffy'iemu"(czy jakoś tak). 

Bartolomeo, możliwe, że też odpada, przez tę jego obsesję na punkcie całej załogi. 

Jinbe obiecał, że dołączy, ale moim zdaniem on nie pasuje do tej załogi. ;) 

Opublikowano

Nie dołączy na 99%, po pierwsze ma swoją załogę, po drugie jest taki zabawny właśnie dlatego, że nie jest z nimi w załodze i tak ich ubóstwia, gdyby dołączył to wszystko by straciło na uroku.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...