Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena RIB WETAR

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób go na +9 bodziami włóż kd +4 i dopiero sellaj

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Za 1kkk +9 z pełnymi kd myśle :) miazga z deka ten rib :)

...................\/...................

Opublikowano

No też się zdziwiłem nieźle jak zobaczyłem średnie;d

Jak bym ulepszał bodziem to jak teraz jest na +0 a by spalił to znika mi wtedy rib? Bo bodzio redukuje poziom, a jak jest jeśli ma item +0?

............

Opublikowano

nie, zostaje na +0 :P

ale ogólnie musisz mieć sporo tych bodzi, bo niby łatwo się wbija, ale ja jak wbijałem śr 42 od +0 to mi zeszło około 50 bodzi więc aż tak kolorowo nie jest :D

Pasjonat
Opublikowano

Aktualnie pójdzie Ci w przedziale 250-300kk i nie opłaca Ci się go w takim stanie wystawiać. Ktoś go ulepszy i pójdzie z cztery razy drożej, jak nie więcej. Trzymaj go póki nie będzie zrobiony.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jakie KD wkładać? Opłaca się wkładać? Obecnie mam +8 i zbieram yangsy na kolejnego bodzia.

............

Opublikowano

Jeśli masz jakąś w miarę dobrą postać to wyexp ~10 postaci do 30 lvl'a w v1, zaopatrz je w PDki z nowych mapek by było szybciej, zajmie to dość dużo czasu ale sporo zaoszczędzisz na bodziach i próbuj wkręcić go na +9 wkładając kd+4. Ze sprzedażą takich itemów bym się wstrzymał, chyba, że nie grasz wojownikiem, bo później jest mega ciężko dostać tego typu itemy za normalne sumy.

Edit: KD naturalnie powtórki i szamana taki troche mix #wariatpvp... No jaja sobie robie ;) Śmierci i potwora+4.

Opublikowano

Tylko wkładaj kd jak ulepszasz na kolejny plus póki nie wbije obydwóch

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Wbilem go na +9 bodziami, ani razu nie zniszczył mi XDD teraz sprawa KD, ryzykować i wkładać? ;v

............

Opublikowano

to miales meeega farta... ale z kd to zwaliłeś :D ja polecam go teraz opchnac i z tymi kd nie ryzykowac.. ale ja to ja - czysty pechowiec :D

Opublikowano

Wbilem go na +9 bodziami, ani razu nie zniszczył mi XDD teraz sprawa KD, ryzykować i wkładać? ;v

Powinieneś wkładać kd z ulepszaniem, przecież w razie zepsucia, przy kolejnym ulepszaniu slot się zwalnia :/

Opublikowano

Powinieneś wkładać kd z ulepszaniem, przecież w razie zepsucia, przy kolejnym ulepszaniu slot się zwalnia :/

Dowiedzialem sie o tym po ulepszeniu dopiero.;/

@Edit

w złotowkach to ile bym dostal za to cudenko? Jest juz +9:)

............

Opublikowano

Jest warty ponad 200 kk, ulepsz go i dodaj kd :D to dużo więcej 

Jakbyś nie widział, autor już go ulepszył.

Lipę zrobiłeś :D Taki ładny RIB'ek, a wbiłeś go na +9 nie wkładając przy tym KD.

Wątpię, czy będziesz miał na tyle szczęścia, żeby wstawić tam 2 KD bez zniszczenia :)

Jak spali KD - będzie trzeba wydać SM, żeby go wyczyścić.

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No też się zdziwiłem nieźle jak zobaczyłem średnie;d

Jak bym ulepszał bodziem to jak teraz jest na +0 a by spalił to znika mi wtedy rib? Bo bodzio redukuje poziom, a jak jest jeśli ma item +0?

nic Ci nie znika, żeby oszczedzic na bodziach, zrób 4 postacie 30lvle, i masz wtedy 20 bodzi :) i myśle że na +8 spokojnie Ci zrobi, wiec na bodzie wydasz maxymalnie 10kk .w  miedzyczasie  wbij kd +4. i 900kk + masz lekko ! :)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...