Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane operatorem/programistą

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- pisanie pluginów w języku Java i nie tylko

I nie tylko?

TO ja nie wiedziałem że poza java jest jakiś inny język do pisania pluginów :)

@topic

Nie polecam gościa, nie potrafi poprawnie złożyć zdania, w dodatku kłamie, że niby 24/7 ?  No powodzenia :)

Pozdrawiam .

Opublikowano

I nie tylko?

TO ja nie wiedziałem że poza java jest jakiś inny język do pisania pluginów :)

@topic

Nie polecam gościa, nie potrafi poprawnie złożyć zdania, w dodatku kłamie, że niby 24/7 ? No powodzenia :)

Pozdrawiam .

Nie potrafię złożyć zdania? Podaj chociaż jeden błąd który znajduje się w temacie

Nie polecasz mnie dlatego ze kłamie, ze jestem 24/7? Tak jestem 24/7 jeżeli klient współpracuje ze mną to oczywiście otrzymuje numer telefonu, odbieram prawie zawsze.

Wróćmy do zdania, jeżeli nie potrafię go odpowiednio zbudować to trudno. Każdy popełnia w życiu błędy, mniejsze lub gorsze

Tak więc dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Jakie jest Twoje wynagrodzenie,ile pieniędzy lub czegoś innego chciałbyś dostać za współpracę ?

Ile masz lat ?

Jeżeli plugin jest łatwy do napisania to wynagrodzenia nie potrzebuje. Jeżeli jest to plugin trudniejszy do napisania to wynagrodzenie wynosi 20 zł PSC wzwyż

Mam 17 lat

Opublikowano

@TheMajster

Znawco, gdybys chcial wiedziec masz jeszcze scale oraz clojure, obydwa  jezyki mozna zaimplementowac przy loaderze :)

Opublikowano

Nie polecam, człowiek nieodpowiedzialny, kłamliwy. Po obserwowałem Cię trochę, i zauważyłem twoje dziecinne zachowanie. Osobiście nigdy bym nie zagrał na serwerze, wiedząc że jesteś technikiem. W końcu ile masz lat 14 czy 17?

post-981735-0-62801400-1432319363_thumb.png

post-981735-0-62799800-1432319397_thumb.png

Już sam się gubisz w swoich kłamstwach, i ty chcesz być technikiem. Już widzę jak piszesz pluginy. Śmiech.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, człowiek nieodpowiedzialny, kłamliwy. Po obserwowałem Cię trochę, i zauważyłem twoje dziecinne zachowanie. Osobiście nigdy bym nie zagrał na serwerze, wiedząc że jesteś technikiem. W końcu ile masz lat 14 czy 17?

attachicon.gifBez tytułu.png

attachicon.gif1226.png

Już sam się gubisz w swoich kłamstwach, i ty chcesz być technikiem. Już widzę jak piszesz pluginy. Śmiech.

Jeszcze raz nie polecam.

Masz swiadomosc tego ze liczba 4 i 7 sa poloznone bloso siebie i mogłem sie pomylic bo szybko pisze.

Specjalnie dla Ciebie jak wyglada klawiatura http://scr.hu/25sk/p4agi

Pozdraiam Cie

Zegnam

Opublikowano

Masz swiadomosc tego ze liczba 4 i 7 sa poloznone bloso siebie i mogłem sie pomylic bo szybko pisze.

Pozdraiam Ciet

Zegnam

No i co ma to do tego, że raz piszesz że mam 14 a raz że 17? Czyli jak widzisz że źle napisałeś, to nie dasz rady zmienić, i wiem jak wygląda klawiatura.Przyznaj się, że po prostu gubisz się w kłamstwach, i wymyślasz nowe argumenty Bez mózg.

No i jeszcze raz nie polecam, widząc Twoje posty na mpc, i jak spamisz w tym dziale można stwierdzić że jesteś bardzo dziecinny, a chcesz być technikiem, no chyba 10 slotowego serwera.

Dobra nie będę się teraz, tu z tobą kłócił, więc zapraszam Cię na PW, jak masz jakieś "ale".

(Nie) Pozdrawiam

Ps: To w końcu ile masz lat?...

Opublikowano

Pozdraiam Cie

Zegnam

Może i ma swiadomość, ale że "bloso siebie" 

Ziomeczku, nie leć dalej w ch*ja tylko przyznaj sie bo i tak już złą opinie masz..

Jak piszesz, to chyba patrzysz na monitor co nie ?

@topic

Nie polecam, oszust, nic nie potrafi.

Opublikowano

@ref

@Edit 01.06.2015

Z przykroscia informujeze dnia 01.06.2015  zakonczyłem pisanie pluginow, konfiguracje w swiecie minecraft

Co nie oznacza ze w niego nie gram

Byc moze w przyszlosci otworze działalnosc

/Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...