Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution of Nos Nostale

PcKrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje linka do działającego bota RON lub pomoc w moim problemie. Otóż na początku odpalam multiclienta potem owy program i nie mogę się zalogować z powodu nieaktualnego klienta. Proszę o pomoc ponieważ nie wiem czy mam starą wersje (raczej nie możliwe bo patchowałem) czy źle włączam czy RON jest nieaktualny. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Sory że to powiem ale nie dawno temu max tydzien był taki sam temat RON nie działa i wątpię że w najblizszym czasie powstaną serwery które uciągną chociaż by te 20 osób a po 2 nawet jak powstanie serwer pada w mniej niż tydzień poza tym  taki serv ma milion lagów itp

a i...

Co to za radość z gry gdy na start masz eq wszystko 

Opublikowano

Nie chodzi o chęć posiadania całego eq lecz jedynie do wykorzystywania no delay by nie czekać na czas wchodzenia w pojazd/sp

Opublikowano

Nie rozumiem co chcesz osiagnac. Lecz z tego co wyczytalem chcialbys przetestowac pojazdy itd a server nie dziala. Mozesz zrobic sam taki serer korzystajac z poradnikow na forum :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

exe jest bardzo łatwo spatchować i dobrze, że te głupie 90+ nie dostały go na tacy, bo nagle dziwnym trafem nie jezdzi za mna posek, który w ciągu 2 sekund stunuje mnie i jest znowu na pojezdzie.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...