Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecnie najpopularniejsze serwery Medium/Hard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie są obecnie najpopularniejsze serwery medium/hard, takie gdzie żeby coś osiągnąć trzeba trochę pograć. Tam gdzie najwięcej ludu, jakie znacie?

Opublikowano

Witam. Jakie są obecnie najpopularniejsze serwery medium/hard, takie gdzie żeby coś osiągnąć trzeba trochę pograć. Tam gdzie najwięcej ludu, jakie znacie?

World of Metin2

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Właśnie go pobrałem, coś zajebistego, ale chciałem sprawdzić czy jakiś polski jest na którym gra +1k ludzi medium/hard :D Ale chyba nie ma :/

Opublikowano

Właśnie go pobrałem, coś zajebistego, ale chciałem sprawdzić czy jakiś polski jest na którym gra +1k ludzi medium/hard :D Ale chyba nie ma :/

Tak jak up, na cradosie troche gra, ale niestety polskie privy mają tendencje spadkową a nie rosnącą i co tydzień ubywa graczy :) a przeważnie po kilku miesiącach max gra już może ze 100osób i nie opłaca się tam wchodzić.

OsoInternational.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Wom bez porównania z innymi, wręcz potęga. Możesz sprawdzić thorię, a poczekać możesz na axerie, age of gantie..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wom bez porównania z innymi, wręcz potęga. Możesz sprawdzić thorię, a poczekać możesz na axerie, age of gantie..

Popieram

Pasjonat
Opublikowano

Balmora s2, chyba najlepszy hard.

Na pewno nie najpopularniejszy, mało ludzi jest. Jak to porównać z popularnością ogólnoświatowego woma? :P

Opublikowano

Na pewno nie najpopularniejszy, mało ludzi jest. Jak to porównać z popularnością ogólnoświatowego woma? :P

Nijak w sumie, masz racje. Niemniej na Balmorze jak na te czasy gra sporo osob ;)

Opublikowano

Nijak w sumie, masz racje. Niemniej na Balmorze jak na te czasy gra sporo osob ;)

To kpina? Ten nołnejm FuBu znów się w dillera bawi na balmorze  xD  

Co do serwera polecam również WoM2 

Pasjonat
Opublikowano

Też średniawo, więcej choćby na Thorii, Balmory szkoda, ale może nowsza odsłona pomoże. Ogółem mało ciekawych serwerów typowo medium/hard. Było coś w deseń enternal-kingdom i ludzi było z 200osób po odpaleniu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...