Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy telefon z androidem i ekranem 3,6-4 cala.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki masz budżet?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie lepiej jakąś lumie kupić? Chyba, że wolisz się męczyć z zamulającym androidem.

Nawet nie próbuj mu wciskać takiego gówna, jakim jest Windows... Ostatni Windows na telefony jaki był dobry, to Windows mobile 6.1, każdy następny to strzał w stopę.

@topic polecam HTCki, np Desire Z, jeśli interesuje Cię coś z fizyczną klawiaturą. Jeśli lubisz rzucać telefonem, to Samsung Galaxy Solid (jest kilka wersji, im wyższy numer, tym lepsze parametry, ale i droższy). Telefony możesz sobie porównać na mgsm (Google it).

W6iB9H1.png

Opublikowano

Nawet nie próbuj mu wciskać takiego gówna, jakim jest Windows... Ostatni Windows na telefony jaki był dobry, to Windows mobile 6.1, każdy następny to strzał w stopę. @topic polecam HTCki, np Desire Z, jeśli interesuje Cię coś z fizyczną klawiaturą. Jeśli lubisz rzucać telefonem, to Samsung Galaxy Solid (jest kilka wersji, im wyższy numer, tym lepsze parametry, ale i droższy). Telefony możesz sobie porównać na mgsm (Google it).

No lepiej niech kupi syf z androidem i pół gb ramu :)

Opublikowano

No lepiej niech kupi syf z androidem i pół gb ramu :)

Widzę że specjalista się znalazł :) (Windows bardziej zoptymalizowany dlatego lepiej działa, ale za to android większa liczba aplikacji)

Do tej ceny jaką podał założyciel tematu ciężko bd coś znaleźć...

Ps: Mam tel z androidem i pół gb ram. Nie narzekam :D

Opublikowano

Cena do 250zł - szukam używanego telefonu, co "nie bedzie szkoda mi go zniszczyć" czyli np. samsung s3 z pękniętą szybką (gdzie ekran jest sprawny) - mam nadzieje że teraz zrozumieliście o co mi chodzi :)

@Edit do zamknięcia - wybrałem samsung galaxy s3

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nawet nie próbuj mu wciskać takiego gówna, jakim jest Windows... Ostatni Windows na telefony jaki był dobry, to Windows mobile 6.1, każdy następny to strzał w stopę. @topic polecam HTCki, np Desire Z, jeśli interesuje Cię coś z fizyczną klawiaturą. Jeśli lubisz rzucać telefonem, to Samsung Galaxy Solid (jest kilka wersji, im wyższy numer, tym lepsze parametry, ale i droższy). Telefony możesz sobie porównać na mgsm (Google it).

mam takie pytanie ; zrobic zeby komputer odczytal tel samsung alaxy minj 2 gt-s6500 przez usb .tel ma padniety chyba soft?

Opublikowano

mam takie pytanie ; zrobic zeby komputer odczytal tel samsung alaxy minj 2 gt-s6500 przez usb .tel ma padniety chyba soft?

Do tego napisz osobny temat wtedy jest większa szansa, że ktoś ci pomoże bo tak to ciężko to zauważyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...