Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi gotowy klient ?

fender1976

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sprawę robię serwer na Hamachi tak dla siebie i dla kolegów i dopiero się uczę ale za to szybko :D

prosił bym was kto by mi zrobił już gotową maszynę i klienta link:http://www.mpcforum.pl/topic/1389876-pliki-serwerowe-by-maxmi-v41-z-wolfmanem/    z góry dzięki 

Ps.tak jak pisałem dopiero się uczę robić serwer i mam wyrąbane na hejty ITP

jak by ktoś zrobił prosił bym o link na PW lub w komentarzu niech pisze może komuś się też przyda

i jeszcze raz z góry dzięki.

Jak to nie ten dział to przepraszam i proszę o zmianę działu.
Opublikowano

Dopiero się uczysz a oczekujesz żeby ktoś za Ciebie maszyne postawił powodzenia.Ile w tym twojego udziału? chyba tylko przy dodawaniu sobie GM'a :D

Opublikowano

Dopiero się uczysz a oczekujesz żeby ktoś za Ciebie maszyne postawił powodzenia.Ile w tym twojego udziału? chyba tylko przy dodawaniu sobie GM'a :D

no i co w zwiazku z tym?Forum jest chyba od pomocy a nie od snobienia się nie prawda? :-) 

@topic ogarnij gg-postawimy pierw serwer na terenzo-później wgramy na terenzo te pliki i będzie gitt :) 

Gość Lajk™
Opublikowano

Nie odpalisz tych plików na hamachi bo one stoją na source, tzn. Wbijesz sam ale koledzy nie będą już mogli bo nie ma Launchera pod Hamachi kompatybilnego z Source.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...