Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko - ujawnienie bohatera

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowy Phage na pasywie bardzo balanced i już nie wspomnę o tych CC'kach. Na jakimś tam skillu nakłada efekt przy trafieniu po uzyciu czyli budowane Trinity będzie pewnie. 

Wygląda na squishy więc pewnie na mida poleci lub jako taka druga Riven na topa.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wtf. Spodziewałam się lepszego "cofnięcia czasu" Dla mnie ta postać jest bardzo dziwna. Nie potrafię zrozumieć jej mechaniki ;/

Jak nie potrafisz? Ekko się w*******a na ulcie w teamfight po czym cofa czas i zadaje pierdyliard dmg i sam się leczy. Myślisz, że czemu Gnar dobrze z nim działa xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

O mój boshe....,szykuje się coś na co czekałem masę czasu... niesamowity nuker :D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Bierna umiejętność jest całkiem fajna (spowolnienie + przyspieszenie). Nie wiem, ciężko mi ocenić, zobaczę jak będzie się nim grało i przeciwko niemu. Na chwilę obecną średnio podoba mi się.

Opublikowano

Hmm Hmm Hmm 

Postać naprawdę zapowiada się epicko, wydaje mi się że będzie to nowe carry i instaban na rankedach. Ta pasywka i ult jak dla mnie troszke przesadzone i będą nerfy. 

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Kupuję. Wydaje mi się, że to top/mid. Trzeba ogarnąć build i jedziemy. A wie ktoś kiedy premiera?

pewnie w patchu 5.20 :D

A co do Ekko to myslę że  to ciekawa postać i warto go kupić

Opublikowano

Trudna do ogarnięcia zdaje się że przed wprowadzeniem do EUNE będzie buff a potem będą go nerfić do skutku takim papierem się trochę wydaje 

Opublikowano

Mi się wydaje że w jungli też może dobrze działać, dzięki E może zrobić niezłe ganki.

Opublikowano

A liczyłem na jakiegoś fajnego ADeka na Topa, ehh...Rito Whyy -.-

Czy ekko walczy z urgotem na tym trailerze ?

Nie jest to żaden champion, który obecnie jest w Lidze Legend.

y6eft.gif

Opublikowano

Bardzo ciekawa postać. Dziwna mechanika. 

Kolejne 'OP ścierwo' wkracza na Field of Justice. Zobaczymy co z tego będzie.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...