Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Dziś kupiłem sobie CS:GO i bardzo spodobała mi się broń P90. Czy jest ona dobra? Warto jej często używać?

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bron używana przez typowych silverów. Staraj się grać z ak-m4, a nie p90, bo ta broń jest typowa dla nowych, a nie nauczysz się strzelać, bo tą broni tylko full auto i tyle.

Opublikowano

Prawie każda broń jest dobra jeżeli umiesz jej używać. P90 cieszy się złą sławą bo jest łatwe do opanowania i zabójcze w starciach na krótkim i średnim dystansie. Jak używasz P90 to lepiej stać i strzelać niż biegać i strzelać.

Opublikowano

Każdy gra z tym, z czym czuje się "mocny".

P90 jest trochę OP, ale graj jak chcesz :D

Będziesz miał spiny.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jeżeli grasz na niskich rangach to na spokojnie możesz nią wygrywać, ale jak pójdziesz dalej to full-auto i pestki z AK47, czy M4A1(również M4A1-S) położą Cie na łopatki, a nawet będziesz miał problem z graczem, który gra famasem, czy galilem o ile dobrze go ogarnia.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Na początek jest całkiem dobra. P90 jest lepsza dla początkujących, ale staraj się również próbować grać takimi broniami jak AWP/m4/ak

Pasjonat
Opublikowano

Opłaca się tylko w wypadku jak pieniędzy zbraknie, bo inaczej to ak/m4. Zagraj tym może kilka razy żebyś wiedział o co chodzi, jak z rozrzutem jest i odległościami no i w zasadzie tyle. Nie ma sensu tym grać, chyba, że na silverach, bo tam to częsta opcja, albo też z bizonem.  :P

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie to broń typowych noobów:) Polecam grać m4 i kałachem

Typowe nooby nie potrafią strzelić bani gościowi z p90, który musi wywalić 5000 ammo żeby zabić.

@ top ja często używam po wygranej pistoletówce, na eco enemy nadaje się idealnie, w terro taki rush 5x p90 jest nie do rozpierdolenia :D

Jak masz kasę to lepsza m4/ak wiadomo, większy dmg, lepsza celność no i nie ssie na dalsze dystanse tak jak p90.

Ogólnie jeśli jesteś nowy to lepiej ćwicz ak/m4 bo z p90 się za wiele nie nauczysz. Graj dużo dm, poznaj patterny tych dwóch broni, z czasem zrozumiesz że ak/m4>p90.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...