Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarodziej czy gunner?

Wittano502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym graczem który chce stworzyć postać która będzie dobrym DPS w PVE i PVP. Z tego co czytałem to widzę, że Gunner i Czarodziej spełniają te wymagania. Lecz mam dylemat. Proszę o krótką lub szczegółową odpowiedź na temat tych dwóch postaci.

Opublikowano

Gunner to najnowszy "nabytek" więc jest OP pod każdym względem- DPS, survi i prawdopodobnie kiedyś go znerfią, zanim jednak to nastąpi spokojnie się nim nacieszysz

Sorc jest silnym DPS-em ale papierowym w porównaniu do Gunnera- ma tylko szaty,długie casty [z tego co zdążyłem wyczytać] i chyba brak selfheala

Mimo wszystko gunnera nie lubię i nie grałbym nim- nie pasuje do mnie i już, ale racjonalne myślenie podpowiada, że nim łatwiej osiągnąć to o co Ci chodzi.

...po za tematem- nie denerwuje was to sprawdzanie "czy nie jesteś automatem" przy pisaniu posta?

NrwUNCU.png

Opublikowano

Reaper jest od 40 , gunner jest od 1 lvla i nie wymagana jest żadna postać.

Gunner jest... łatwy masz pare skili które mają bardzo wysokie szanse na krytyczne uderzenia pozatym większość castów to instant.

Sorc jest dobrym dps-em tyle że długie casty potrafią bardzo przekszadzać gdyż bossy które szybko się ruszają mogą unikać ciosów z tyłu(drugi boss w raveneus george) no niestety także wytrzymałość sorca jako że nosi ubrania(cloth) jest znacząco niższa od np skórzanych(cloth)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...