Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 Online - Tutorial z Lamarem - da się przejść samemu?

Aceyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo,

Jestem uczulony na tego typu rzeczy wiec zaczne od razu,

ogladalem serie z online gta 5 i okazuje sie ze ma sie kilka misji od Lamara na poczatku, rodzaj tutorialu.

Da sie wszystkie misje przechodzic w pojedynke?

1 wyscig takze samemu jechac przeciwko Lamarowi bez innych graczy, jest taka mozliwosc?

Jestem uczulony na to. Wiem ze podobno mozna pominac tutorial ale potem nie pozwala to na zaproszenie/dolaczenie do innych ludzi.

Wiec krotko: czy da sie przejsc Gta 5 Online Tutorial grajac samemu od samego poczatku (1 wyscig takze)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak. Pierwszy wyścig przeszedłem z jedną osobą, więc może uda Ci się zagrać samemu. O ile wiem nie można wybrać z iloma graczami chce się grać (w pierwszym wyścigu). Jeśli chodzi o resztę rzeczy w tutorialu to również powinno się dać, ja np. samemu przechodziłem pierwszą misję z dowiezieniem metamfetaminy.

Opublikowano

Kurcze ^^ jak by ktos byl tak mily moze stworzyc nowa postac i sprawdzic jak to jest jezeli ma potrzebe tworzenia nowej postaci? :p

Opublikowano

@Aceyy co ty za głupoty pleciesz, pominiesz tut to i tak możesz dołączać lub zapraszać, chyba, że nie mówimy o PC

Glupoty moge pisac bo gre mam to ja mam zapakowana w folii i czekam na nowy sprzet :DD

@Connorsowy. A jak pominac tut na PC grajac pierwszy raz, pierwszy raz zainstalowana gra, nowy social club you know :P

@MisterMatiek co trzeba przed dolaczeniem do Online zrobic albo w trakcie (choc malo czasu pomiedzy tworzenie ma wyscigiem) by grac ten caly tutorial samemu? :P

Dzieki wszystkim za czas na odpowiadanie na moje pytania wynikle z choroby :D

wiec kolejna seria pytan takze do innych:

1 Co trzeba wykonac by dolaczyc do tutorialu samemu grajac pierwszy raz w GTA na PC.

2 Jak pominac TUT na PC by potem miec mozliwosc dolaczenia do  znajomych i grac w zamknietej sesji?

Opublikowano

1. Szczęście i tylko to pomoże, nie ma innego sposobu - no może, że znajdziesz magiczną opcję w ustawieniach SocialCluba.

2. Wyścig chyba musisz ukończyć, ale reszty już nie. Spróbuj po prostu wyjść podczas wyścigu czy coś.

Poza tym, po co kombinować? Pograsz chwilę z innymi i nic Ci się nie stanie.

Opublikowano

1. Szczęście i tylko to pomoże, nie ma innego sposobu - no może, że znajdziesz magiczną opcję w ustawieniach SocialCluba.

2. Wyścig chyba musisz ukończyć, ale reszty już nie. Spróbuj po prostu wyjść podczas wyścigu czy coś.

Poza tym, po co kombinować? Pograsz chwilę z innymi i nic Ci się nie stanie.

kombinowac bede bo mam powod :D @MisterMatiek pisal ze da sie samemu, post zniknal moze jeszcze raz sie wypowie i jak to dokonac? 

Opublikowano

Po prostu. Ja gdy pierwszy raz rozpocząłem grę to dobrało mi 3 typków do wyścigu. Gdy go ukończyłem, z jednym z nich pojechałem tą paczkę narkotyków ukraść.

Jeżeli Ci do wyścigu nikogo nie dobierze, to po prostu lecisz wszystko sam, miałem tak z 2 razy.

Opublikowano

Poza tym co pisali wyżej to z tego co pamiętam, jak się szybko samochód zniszczy w wyścigu/szybko umrze na deathmatchu to wszystko można pominąć. I nic się nie stanie.

who cares?

Opublikowano

mozna zamknac, bede probowac by grac po wyscig i reszte samemu :D jakos to wykombinuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...