Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format dysku a wymiana i rynek

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie zmieniam ani ni modernizuje komputera. Ale chcę zmienić sobie system na Lubuntu z windows 7 ponieważ jest wydajniejszy, ale pomijając.

Czy robiąc format i instalując system to czy blokują mi rynek i wymiany ? jeśli tak to na jaki okres czasu ?

Posiadam nowe konto, jutro odblokowują mi wymiany po 15 dniach zaś po 30 rynek czyli 29 maja, czy jak sformatuje teraz komputer czy to sie przedłuży? jeśli tak to na jaki okres ?

Opublikowano

czyli jutro odblokowują mi rynek po 15 dniach i mogę się wymieniać, robiąc format zmieniając system dostaję blokadę wymiany tylko na 7 dni, jednak okres korzystania z rynku się nie zmienia bez względu na ilość zmieniania systemu do niego zawsze będę miał dostęp?

Opublikowano

blokadę na 7 dni dostajesz bodajże za logowanie się z każdego innego urządzenia.

15 dni jest nałożone na konto.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Czyli sumując.

Zakładając nowe konto na runek jest blokada 30 dni

Zakładając nowe konto blokada na wymiane jest 15 dni.

Zmieniając logując się z innego komputera blokada na wymiane jest 7 dni, zawsze kiedy logujemy się z innego urządzenia nawet po formacie dysku i zmianie systemu.

A co z rynkiem w takich sytuacjach ??

Co jeśli używam ccleaner i czyszcze ciasteczka w przegladarce a ona znow prosi mnie o podanie kody by zalogowac sie na steam a nie minął mi okres 15 dni to dalej się to odnawia czy dodaje kolejne 7 ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...