Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiększenia FPS w V? AMD Radeon r5 m230

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taką mała sprawę czy dało by rade w jakiś sposób powiększyć fps w moim laptopie tak by działało fajnie GTA V 

Gram na najniższych ustawieniach graficznych. Wszystko jak najniżej się dało. i no jednak nadal troszkę klatkuje może nie tak bardzo ale troszke jest. Wyczuwalne to jest .

Procesor : AMD Readon R4 1.8ghz

Ram 4 gb

64 bit. 

windows 8.1

Graficzna karta AMD Radeon r5 m230

Jakieś programy są to zwiekszenia FPS by działało ! . Albo jakiś sposób 

Za pomoc wynagrodzę 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

witam mam taką mała sprawę czy dało by rade w jakiś sposób powiększyć fps w moim laptopie tak by działało fajnie GTA V 

Gram na najniższych ustawieniach graficznych. Wszystko jak najniżej się dało. i no jednak nadal troszkę klatkuje może nie tak bardzo ale troszke jest. Wyczuwalne to jest .

Procesor : AMD Readon R4 1.8ghz

Ram 4 gb

64 bit. 

windows 8.1

Graficzna karta AMD Radeon r5 m230

Jakieś programy są to zwiekszenia FPS by działało ! . Albo jakiś sposób 

Za pomoc wynagrodzę 

Gta 5 nie na karty graficzne laptopow.. Nic nie poradzisz ;) Lepsza karta od Razer tylko

518831445005751729602.png

Opublikowano

z gówna ciastka nie zrobisz, taki laptop to się nadaje do gier, ale sprzed pięciu lat

Lepsza karta od Razer tylko

Razer sam nie produkuje właściwie niczego (jego rola to kolorki, ładne obudowy i światełka), kart graficznych w ofercie nie ma żadnych i to chyba oczywiste

Opublikowano

Fakt, nie nadaje się, ale możesz spróbować  ustawić V-Sync na włączony, wyłączyć zbędne programy, zaktualizować sterowniki do karty graficznej pod grę (o ile są) no i zdefragmentować dysk, o ile to HDD.

Opublikowano

gówno z 5 ciu lat ? wypraszam sobię bf4 śmiga ładnie bf3 smiga ładnie GO na wysokich 100 FPS a ty mówisz o gównie ? człowieku chyba nie wiesz o czym mówisz...

GTA 5 chodzi tylko że wjadę na autostrade i  co jakąś minutke lekko klatkuje ...

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Ustaw wczytywanie obiektów, ruch uliczny na minimum.

Nic dziwnego, że Ci klatkuje, bo sprzętu mocarnego nie masz, a to normalne że jak wchodzisz gdzieś gdzie dużo się dzieje to komputer pracuje i może nie wyrabiać z doczytywaniem tekstur itp.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...