Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

B.R.O "Next Level 2"

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem wiele osób, nawet tych które go nie lubiły oceniają kawałki pozytywnie.

Mi album przypadł do gustu, lecz myślałem że po "Next Level" B.R.O się skończył.

Jaka jest wasza opinia na temat albumu "Next Level 2"?

Dla tych, którzy nie słuchali:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXwnwPvkjDAYOPfVnP0wU3LmsXqrnnQIO

Opublikowano

Imo niektóre bangier, ale widać dalej, że nakład tekstowy dalej w pewnej części w młodsza część publiki. Muzycznie progress opór.

Opublikowano

Imo niektóre bangier, ale widać dalej, że nakład tekstowy dalej w pewnej części w młodsza część publiki. Muzycznie progress opór.

Jako taki progress jest ale wciąż brakuje treści i pomysłu to takie upchane bragga  z 2k12 z naciskiem na wielokrotne w cukierkowej oprawie.

Bro jako człowiek to nikt od kiedy Eripe na festiwalu przykleił mu na czoło naklejkę jestem chujem :DDDD

Opublikowano

Browar zaliczył tego roku progress na skale światową jesli była by taka nagroda nobla to raczej on powinien ją otrzymać

Jeśli dalej pójdzie w niuskul + te niektóre swoje przyśpiewki które da się tolerować to zajdzie daleko :D

OQqSOv4.png

Opublikowano

Browar zaliczył tego roku progress na skale światową jesli była by taka nagroda nobla to raczej on powinien ją otrzymać

Jeśli dalej pójdzie w niuskul + te niektóre swoje przyśpiewki które da się tolerować to zajdzie daleko :D

Beka przecież on jest gównem max a najlepsze że oblanym czekoladą

Opublikowano

Beka przecież on jest gównem max a najlepsze że oblanym czekoladą

@1361622928-U485574.pnggolddynol wyjmij z uszu rly bo teraz nie wiesz co piszesz; ]

OQqSOv4.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnggolddynol wyjmij z uszu rly bo teraz nie wiesz co piszesz

Tanie bragga i nic tego nie zmieni dalej jest pizdą w rurkach do odjebania w czterech liniach

Opublikowano

Tanie bragga i nic tego nie zmieni dalej jest pizdą w rurkach do odjebania w czterech liniach

Może i jest do odjebania ale znów mogę powtórzyć ze nie dissami się żyje ważne, że niektóre kawałki ostro sprogresowane z nl2

OQqSOv4.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zjadł tym :v 

pozdrawiam typa, który pisze, że c*****e XDD polecam przestać kierować się opinią kolegów z gimnazjum :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...