Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest dostępny Drophack? Jak to działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest gdzieś dostępny ? Bo jeszcze nie widziałem go na tym forum , i na jakiej zasadzie to mniej więcej działa bo ostatnio na solo Q chyba byłem świadkiem tego .

Opublikowano

­Jezeżeli zaliczyło ci gre to nie był drop hack lecz lag hack drop hack wywala serwery  riotu i jest to odrazu banowane jeżeli ktoś wykryje(można nawet dostać odsiatke)Lecz DP hack nie jest darmowy musisz kupic skrypt i vps (koszt ok 300-500 zł ms jeżeli chcesz mieć dobrego vps)

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

DH to zwyczajne ddosowanie serwerów Riotu, poszukaj g3m.pl i spróbuj odpalić na jakimś serwerze z mocnym łączem.

Opublikowano

Wlasnie wywaliło 8 osób na początku gry i  potem kilka razy goscia wywalalo i nie wiem co to sie stało a nie pisało zapobiegnięto porażce po grze

Opublikowano

@szymonekeqq123

Żaden lag hack, bo coś takiego nie istnieje, to było spowodowane pracami technicznymi riotu skoro zapobiegnieto porażce. Wiesz wg na jakiej zasadzie działa drop hack? Następnym razem się zastanów co piszesz zanim napieprzysz głupot.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wlasnie wywaliło 8 osób na początku gry i  potem kilka razy goscia wywalalo i nie wiem co to sie stało a nie pisało zapobiegnięto porażce po grze

@szymonekeqq123

Żaden lag hack, bo coś takiego nie istnieje, to było spowodowane pracami technicznymi riotu skoro zapobiegnieto porażce. Wiesz wg na jakiej zasadzie działa drop hack? Następnym razem się zastanów co piszesz zanim napieprzysz głupot.

Drophack to DoS/DDoS z VPS'a.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

kiedyś się korzystało z takiego skryptu g3m :D nie wiem czy się robi to dalej bo jakiś rok temu ?!? był na to szał jeżeli chcesz wykonać atak ddos na "mecz" musisz mieć jego ip chyba nadal się je wyciąga przez loliop wpisujesz komendę i tyle + dobry VPS by się przydał :D 

Opublikowano

­

@szymonekeqq123

Hah widać jak dużo wiesz skoro nie słyszałeś o lag hacku.Dla twojej wiadomości lag hack do skrypt do L# powodujący lagowanie gry(Duży wzrost pingu) każdemu w danej rundzie.Pierw poczytaj zanim zaczniesz pisać,że coś nie istnieje

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Kolega up ma racje, ddos także nie musi oznaczać całkowitego wywalenia serwerów może także powodować lagi gdy użyje się mniejszej siły.

Opublikowano

Przypominam, że dyskusja ma się zatrzymać na temacie "jak działa drophack" a nie "jak/skąd go dostać", bo w takich rzeczach nie pomagamy.

Opublikowano

Przypominam, że dyskusja ma się zatrzymać na temacie "jak działa drophack" a nie "jak/skąd go dostać", bo w takich rzeczach nie pomagamy.

Dla mnie jest to śmieszne bo Miszczu właśnie podał sposób uzyskania dość mocnego skryptu do tego.

Jedym słowem dał jak na tacy "co wy googlować", żeby jako pierwsze wyskocyło nam to co chcemy :D

Albo Chłopak ma swój własny regulamin albo jest jedyną osobą na forum, która może ludziom rozdawać skrypty do DDoS'u.

Gdyby to był typowy API dh to jeszcze byłoby pół biedy, bo program sam wyciąga ip meczu i go atakuje, a tutaj każdy może wpisać kogo tylko chce.

Nie mam pytań.

# Riot ma bardzo dużą listę Drophackerów i teraz jak się to wszystko nie uspokoi będzie selektywnie banował tych co kiedys drophackowali gry jak i tych co nadal to robią.

Dodatkowo do końca tygodnia Riot ma się wywiązać z obietnicy. Na razie mało banów poszło i pójdzie, lecz jeżeli na Europejskich serwerach gracze nie przestaną być toksyczni, oraz drophacki nie pójdą do żyda, niestety wtedy Rajot zbanuje wszystkich oflagowanych :)

## Jeszcze jedno co mogę powiedzieć to przestańcie pisać, że ban za bol'a były z pierwszego wycieku listy graczy. Riot nie ma prawa zbanować naszych kont na bazie przypuszczeń popartych nie rzetelnymi dowodami. Może robią tak przy pojedynczych kontach ale nie przy ponad 100k. Bany poszły ewidentnie po oflagowaniu kont, po nieudolnym obejściu AC albo tak jak w moim przypadku będzie to Patch 4.16 (Hot-Fix [exe]) pod koniec Grudnia ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...