Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi ban. "Nie udało się połączyć do startu gry"

Kaszke.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana pt. "Nie udało się połączyć do startu gry" ale dolaczyłem i jak wbiłem i mecz się zaczął to problem z polaczeniem i po 30 sekundach wywaliło mnie i ban. Dajcie mail do supprortu to napisze. Ktoś miał taki problem?

Ty daj to na tuby, niech bas będzie gruby, Ku pamięci, (kurwa) o ksywkach i miejscach, Bo większość z nich szuka dzisiaj mieszkań,
Szuka mieszkań w Gorzowie, szuka mieszkań Poznaniu, Pod Madrytem, w Londynie, na Cyprze, Kabul,
Berlin, Warszawa, Paryż czy Dakar, Bo pieniądze są językiem wszechświata.

Opublikowano

Po angielsku?

@DeepSea Nie dziala mi 20 raz próbuje mam error "Either the username / password you entered is incorrect or You did not enter the correct image verification code."

Ty daj to na tuby, niech bas będzie gruby, Ku pamięci, (kurwa) o ksywkach i miejscach, Bo większość z nich szuka dzisiaj mieszkań,
Szuka mieszkań w Gorzowie, szuka mieszkań Poznaniu, Pod Madrytem, w Londynie, na Cyprze, Kabul,

Opublikowano

@Kaszke.

Spróbuj stworzyć konto tutaj:

https://support.steampowered.com/register.php?s=42fc26e74036994b413cc66954974bbd

i wrócić tam.

Ostatni pisałem ticketa ~5 lat temu i możliwość była tylko po angielsku.

Pisząc po angielsku masz większą szansę, że szybciej odpiszą.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

ale ja mam konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...