Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję teamu do cs go

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuję teamu do gry w cs go.Czego oczekuję :

-Wiek 16+
-Dobry mikrofon (nie jakaś wata)
-Słuchawki (bo niektórzy grają bez :D)
-Spora aktywność (najlepiej w weekendy)
-Nie wstydzenie odezwać się :D (bo przez takie zachowanie domyślam się ze i infa brak by było )
-Poczucie humoru :D
-Chęć doskonalenia skilla i uczenie się taktyk
-Dobra gra na poziomie aby nikt nie był kerowany przez pozostałą resztę teamu

Może coś o mnie :D Mam 17 lat.Ogólnie w cs trochę gram.Myślę że na swoim koncie życiowym mam około 300 wygranych oraz około 400 godzin.Ponieważ bardzo długi czas siedziałem w silverze.Postanowiłem kupić nowego cs i zacząć od nowa.I opłaciło się.Obecnie jestem w gold 4 w sumie to jeszcze dziś spodziewam się AK.Razem z kumplem który też jest w goldzie 4 postanowiliśmy założyć wspólny team bo z randomami to jak na loterii.Obydwaj myślę że gramy dobrze staty pozytywne jak najbardziej no chyba że wiadomo czasem któryś z nas nie ma dnia to wiadomo jak jest każdy chyba coś takiego ma :D.Planuję zebrać z 8 osób gdyby ewentualnie kogoś nie było wiadomo.

PS

Uczenie się taktyk.Obecnie pracuję nad taktykami takimi jak zająć bombsite gdzie kto ma się ustawiać itp. żeby nie było zamieszania w trakcie pytań i zbędnych informacji typu ja rzucam smoke tu a ja tu.Każdy będzie miał swojego smoke którego będzie musiał się nauczyć i go rzucać na dany bombsite.Taktykę na razie planuję na mapie MIRAGE.Gdy zbierzemy już team przedstawię taktykę i jeżeli komuś się coś nie spodoba będzie mógł wyrazić swoje zdanie może coś zmienimy.

Mam jeszcze pokój na ts3.Ts3 jest w sumie pusty a mój znajomy ma tam ADMINA :)

Kontakt najlepiej PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...