Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do 150zł

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W GigaByte K7 nie ma przypadkiem problemów z przyciskami? Jest dużo opini, że technologia nożyc lubi się wyłamać i jak coś do niej wpadnie to na amen.

Nie lepszym może wyborem jest K3?

Jaka różnica jest w głośności, wytrzymałości klawiszy?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nigdy nie slyszalem o problemach z przyciskami, a jezeli juz jakies sa, to tylko w 1 klawiaturze na 100. Smialo bierz K7. Klawiatura jest dobrze wykonana i cicha przede wszystkim

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

no nie wiem... znajomy 7 wywalił po pół roku używania, lecz nie mam pojęcia czemu. Jakieś problemy z nią miał

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@Szałman

Powyżej budżetu autora. Poza tym miałem z nią do czynienia. Fajne przyciski i wygodne lecz jej minimalistyka (żeby była mała) jest po prostu nie wygodna przy używaniu.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX. Jutro będę mieć Gigabyte Force K7 więc jeśli chcesz, to zapraszam na PW to Ci napiszę wszystko co będziesz chciał i od razu Ci powiem czy warta i wygodna

Moze komuś sie przyda wiec napisze. Klawiaturka jest dość ciężka ale to na plus bo nie ślizga sie po biurku. Podświetlenie patrząc pod kątem troche razi ale sprawdzę jak to wyglada w pełnej nocy i dopisze tutaj czy wali po oczach :D kolorki ogólnie przyjemne i wydaje mi sie ze zielony i cyjan lepsze niż niebieski. Jest cichutka i klawisze miłe w dotyku. Pisałem na niej przed chwila długi tekst i nie meczy rak wiec to wielki plus. Nadgarstek niestety nie opiera sie o klawiaturę, jest za krótka (choć i tak długa) xD to narazie tyle ^^ szczerze mówiąc narazie z czystym sumieniem polecam

Oświetlenie pod skosem nieźle jebie po oczach i to jedyna wada jaką widzę narazie. Ale serio denerwujące to jest bo trzeba miec klawiature prawie pod glowa zeby normalnie było xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...