Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać z największym DPS na PVE

MalaDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. 

Jestem nowym użytkownikiem i dopiero zaczynam grać w TERE. Chciałbym zapytać starszych doświadczeniem i bardziej znających się na tej grze kolegów jaka klasa waszym zdaniem zadaje największy DPS na PVE  :)

Dopiero zaczynam w to grać i nawet nie wiem na czym polega gra w TEZE na PVE i na czym powinienem się skupić (walka 1 target czy grupy przeciwników). 

To ma być mój alt i tak, bo główną postacią jak planuje ma być PRIEST, ale warto wiedizeć czym warto tez pograć w wolnym czasie  :P 

Wiec proszę o jakieś pomoce odnośnie postaci pod DPS oraz może ktoś zaproponuje fajna polska glidie na serverze: Ascension Valley

Opublikowano

PvE to walka mieszana. Wiadomo, główny cel to boss czyli pojedyńczy przeciwnik no ale, żeby do niego dojść musisz ubić wiele mobków, czyli grupek. Ogólnie na exp to też bicie grupek.

Ogólnie to do robienia DPS'a polecam Sorca lub Archera. Kilka skilli AoE robi niezły dmg. No chyba, że wolisz trzymać się blisko walki, wtedy Berserkerk, też fajnie bije ale jest powolny.

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Opublikowano

No własnie kumpel będzie grał Sorcem, a i tak wole grać w zwarciu z przeciwnikiem :) Myślałem właśnie na warior, berserk lub slayer :) Ale jeśli arczer ma od nich wiekszy DPS to bym w ostatecznopści go wybrał :P

Opublikowano

Warriorem dobrze by było, abyś ogarnął uniki (jeżeli lubisz wyzwania, to polecam). U Slayera może denerwować jego powolność (przynajmniej takie wrażenie miałam, jak znajomy nim grał, ale to mieliśmy niskie lvl). Wydaje mi się, że Berserker z tej trójki jest najłatwiejszy, bo jest wytrzymał, posiada fajny dmg. Skoro znajomy gra Sorcererem, to najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby wziąć coś wytrzymałego z dmg, czyli Berserkera.

Archer też jest ok, skupiasz się na jednym celu, dmg ma bardzo dobry, bije na dystans. Możesz spróbować Gunnerem (nowa klasa), dobry dmg, może przyzwać stworzonko (robot), który go leczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...