Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLECAM TEGO PRAWILNIAKA

ZROBI WAM APLIKACJE ZA 30KOŁA EURO XDDDD

Venoms - uczynny pracowity polecam

<3  <3

0 problemów :D

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

No dobry patent chciałbym coś takiego na mojej LUJmi xD

Opublikowano

Za ile koła euro ta apka? Rozpisz co konkretnie możesz w niej wykonać. Mówisz eventy itp. Ale to mało mówi.

...................\/...................

Opublikowano

Za ile koła euro ta apka? Rozpisz co konkretnie możesz w niej wykonać. Mówisz eventy itp. Ale to mało mówi.

Pewnie za 30 koła.

@ вℓυє

Potrafisz zrobić apkę TS3 na Win 8.1 Nokia Lumia 520?

Opublikowano

Aplikacja działa na wszystkie rodzaje systemów mobilnych :)

Co do wykonania aplikacji Proszę o kontakt prywatny. Co do eventow to może być to po prostu kalendarz eventowy albo informacje o eventach. Albo ko konkursy typu odliczanie i kto pierwszy odpowie na pytanie w aplikacji wygrywa nagrodę itp itd ... na prawdę jest to ograniczone tylko wyobraźnia :) nie ma rzeczy której nie moglibyśmy zamieścić w aplikacji. Możliwości ograniczają tylko pomysły i fantazja :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Aplikacja działa na wszystkie rodzaje systemów mobilnych :)

Co do wykonania aplikacji Proszę o kontakt prywatny. Co do eventow to może być to po prostu kalendarz eventowy albo informacje o eventach. Albo ko konkursy typu odliczanie i kto pierwszy odpowie na pytanie w aplikacji wygrywa nagrodę itp itd ... na prawdę jest to ograniczone tylko wyobraźnia :) nie ma rzeczy której nie moglibyśmy zamieścić w aplikacji. Możliwości ograniczają tylko pomysły i fantazja :)

Ogólnie nie chodzi mi o zlecenie apki, a o sam fakt czy istnieje owaka możliwość aby taką wykonać gdyż jeszcze nigdzie tego nie widziałem i zastanawia mnie dlaczego użytkownicy win phone są pokarani :c

Opublikowano

Ogólnie nie chodzi mi o zlecenie apki, a o sam fakt czy istnieje owaka możliwość aby taką wykonać gdyż jeszcze nigdzie tego nie widziałem i zastanawia mnie dlaczego użytkownicy win phone są pokarani :c

Ale aplikacja działa na systemie Windows Phone :) bez problemu

Co do TS3 będzie gorzej bo raczej to malo prawdopodobne

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ale aplikacja działa na systemie Windows Phone :) bez problemu

Co do TS3 będzie gorzej bo raczej to malo prawdopodobne

No własnie o tym mówie i pytam dlaczego jest to mało prawdopodobne gdyż nie interesowałem się tym nigdy od "Środka"

Opublikowano

Takie jedno moje pytanie: Po co bawić się w tworzenie jakiś aplikacji, skoro wystarczy w tym wypadku wersja mobilna (jeśli ktoś posiada forum ipboard) ewentualnie strona responsywna, co dla grafika wykonującego taką stronę nie jest jakoś specjalnie trudne? Wtedy nic nie trzeba pobierać, kombinować, wystarczy dobry koder, który takie rzeczy ogarnia, czyli teoretycznie każdy, kto kodował już z powodzeniem strony mt2.

igNMhIy.png

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajna apka, tylko po co, skoro większość stron i forum ma wersję mobilną :p 

Opublikowano

Niepotrzebny bajer według mnie chyba że chcesz tworzyć całe środowisko, tylko czy to się opłaca. Mam na myśli coś ala Battlelog w Battlefield­. 

SoFarGone.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...