Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF 5 w przyszłym roku

Korniszons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BF powoli staje się nudny, jak znowu wydadzą grę w wersji pre-alpha za grubo ponad 100zł, która w dodatku jest tylko demem gry, to ja dziękuję.

Będę czekał tylko na pokaz możliwości DX12 w tej grze.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Szczerze mowiac to ja bym nie liczyl na pokazanie czegokolwiek w tym roku a juz na pewno nie na nadchodzacym E3 czy nawet Gamescom. Dlaczego? Zanim BF5 sie pojawi wychodza jeszcze 2 duze i jeden sredni tytul ktore beda ostro reklamowane wiec nie ma zwyczajnie miejsca na BF5. O jakie gry chodzi? Battlefront, Titanfall 2 (Tak, jak ktos nie wiedzial to juz zapowiedziany- oficjalnie) i PvZ Garden Warfare 2.

A to ze wychodzi w ostatnim kwartale nastepnego roku to juz wiadomo od (conajmniej) kilku dlugich tygodni.

Opublikowano

Ja liczę na kolejnego dobrego BF'a, ponieważ niestety ostatni BF Hardline, był dosyć słaby. EA ostatnio robi gry coraz gorsze. Nie sadzę, żeby kolejna odsłona bf'a wyszła wcześniej niż za rok. Najbardziej wyczekuje dużych zniszczeń. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Liczę na to, że tym razem DICE bardziej się postara i pójdzie również w stronę Single Player oraz CO-OP, którego przynajmniej mi zabrakło w BF 4 . Myślę, że studio nie będzie śpieszyło się z wydaniem nowej "części" gry gdyż w tym roku doczekaliśmy się premiery HardLine i gdyby wypuścili za rok BF 5 stracili by na wyżej wymienionym HardLinie. Mi się nie śpieszy liczę na to, że powstanie nowa równie dobra jak BF 3 I BF 4, produkcja, lecz że będą połączone w niej atuty jednej jak i drugiej części ;) 

671411485514457941894.png

Opublikowano

Niestety, widać że Dice powoli partoli robotę i coraz to kolejne części nie różnią się od poprzedników, dodatkowo są poganiani przez EA co powoduje że w dniu premiery dostajemy pobugowaną i wręcz niegrywalną grę. Niestety EA musi zarabiać i jest to coraz bardziej widoczne że zaczynają działać jak Activision z Call of Duty,który jest praktycznie zawsze odgrzanym kotletem.

Opublikowano

To, że wyjdzie tylko na W10 jest całkiem możliwe, bo tylko W10 ma obsługiwać DX 12 i W10 ma być darmowy dla posiadaczy W7 i 8.BF wychodzi niby co 2 lata, więc BF 5 powinno się pojawić w 2017 a nie 2016 roku.Moim zdaniem zamiast BFH powinnien pojawić się właśnie BF5 (BF3 - 2011, BF4 - 2013 i BF 5 - 2015?) Też uważam, że powinni więcej czasu poświęcić na tworzenie nowej części, żeby nie było problemów takich jak z BF4.A co chciałbym zobaczyć w Battlefieldzie 5? Przede wszystkim prawdziwą wojnę między światowymi mocarstwami - USA, Rosją, Chinami, NATO, chciałbym mapy osadzone w Rosji i ogólnie na Północy Europy i nie mam tutaj namyśli "zimowych" mapek tylko np. jakaś mapka osadzona w Tajdze czy Tundrze.No i oczywiście liczę na to, że nowa część BF pokaże możliwości DX12 i będzie można niszczyć naprawdę dużo rzeczy.

Opublikowano

EA robi tylko słabe gry. Hardline to DLC do czwórki ze ŚMIESZNĄ ilością broni. Piątka będzie pewnie DLC do Hardline i wiadomo raczej co z tego wyjdzie. xD

Opublikowano

Co licze w bf5:

3 frakcje ok, Usa, Ru i Chiny. Każdy ofc mówi w swoim języku (ale całość, np. gdy jesteś chinczykiem, to wszystko mówią po chinsku, nawet te "cel foxtrot został zneutralizowany").

Kilka camo(takie jak w bf3, ale do każdej broni), ale z powaga, nie jak w bf4, że pierdyliard.

Całkowita destrukcja map(jeśli są molochy, to każdy musi dac się zniszczyc).

Odnowione mapy z 3 i 4(chce zobaczyć karkand i szanghaj)

Mapy z całego świata( np. molochowy Manhattan, zimowa Syberia, ogromna Sahara, deszczowy Myanmar, gory Skandynawii)

Dlc powinno być wspominka z poprzednich(np. B2k, mapy z bc2, zeby smoka)

Z*******a optymalizacja na radki( bez memory leakow, 100 disk usage)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za szybko wydają te bf'y :)
Tak jak kolega up, lepsze odblokowywanie broni.
W 4 wszystkie bronie bez dodatków odblokujesz w 2 dni, np: karabiny szturmowe.­

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...