Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet od Plusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ja mam pytanko... Ponieważ posiadam internet przenośny (Nie mam pojęcia jak to się dokładnie nazywa) z 50 mb transferem danych po czym będę musiał dopłacać. Dodam, że internet mam od plusa. Pierwszą sprawą jest pytanie o to jak zabezpieczyć internet publiczny w prosty sposób (jestem ciemny w takich sprawach), np. przed sąsiadem, oraz drugą sprawę o to, że moje 50 mb się zżera po tym jak wejdę na skype, fb czy wgl. internet... Czego jest to wina i jak to naprawić? Nie jestem pewien czy tu chodzi 50 mb coś z internetem czy z pobieraniem... Z góry dzięki ;( 

Opublikowano

Jak masz jeszcze okres testowy to się wycofaj. Te LTE bez limitów itd i działa na zasadzie, że jak wykorzystasz pakiet podstawowy to ci nie odetną całkowicie neta - dadzą ci tylko taką łaskę, że będziesz miał prędkość 0,2. Jak by ci to zobrazować, strona będzie ładować się 10 min.

A żeby się zabezpieczyć przed sąsiadem musisz założyć hasło a wifi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...