Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rcon&Referee Stealer 2.55

Czakers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to najnowszy i działajacy hack który kradnie rcona oraz referee na wszystkich serwerach 2.55

Instrukcja obsługi :P

1. Rozpakuj plik w dowolnym miejscu na komputerze

2. Uruchom ref+rcon_v2

Hasło po shackowaniu Rcona to adawolfa

Download Link

Jeśli pomogłem daj plusa

;)

Jeśli pomogłem to postaw plusa

;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej a w ogóle to poco ten hack.Wiem napisałeś ale mi to nic nie mówi.

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

ten hack jest publiczny ze strony adawolfa , ktory umozliwia zarzadzanie serverem za pomoca tego hasla. \program zmienia haslo rcona na adawolfa , z tym haslem mozesz dowolnie sterowac serverem , nawet go wylaczyc

wiec przydatne dla hackerow :D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie niestety AVG wygrywa wirusy (tudzież trojant.agent) we wszystkich haxach, a także w tym, niestety, nie poużywam :D

Opublikowano

AVG baardzo nie lubi cziterów xD Bardzo czułe na tym punkcie, więc dodaj do wyjątków albo go wyłączaj na czas grania bo na niczym nie pograsz :P

Opublikowano

Zauważyłem to, i mam zamiar to wyłączyć na czas użycia cheata. Na ogół nie jestem cheaterem, ale kolega chciał po wkurzać admów na takim jednym serwie, to mu chcę w tym pomóc :D A to również mnie zainteresowało i chciałbym przetestować (bo szczerze, to nie chce mi się wierzyć w to, że ten stealer działa).

Opublikowano

działa, działa, nawet wiem dokładnie na jakiej zasadzie :P Tylko większość serverów teraz jest już zabezpieczona, więc macie małe szanse..

Opublikowano

Przydało by się, żeby ktoś to rozpracował (zdekomplikował program), wiedząc na jakiej zasadzie to działa można by zrobić to na patch 2.60b :D Za chwilę dostaniesz ode mnie pw, bądź gotowy :D

Jak na razie dzięki :D

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...