Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max 30 FPS w CS:GO

Arek98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zainstalowalem windows 7  (wczesniej mialem win 8.1)  zainstalowalem wszystkie sterowniki itp ale w cs go mam max 30 fps a wczesniej mialem ~150fps

laptop lenovo y50-70 tylko ze 4gb 

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Spróbuj zmniejszyć detale i powyłączaj programy działające w tle. Zainstaluj najnowsze sterowniki a jeśli to nie pomoże to w konsoli wpisz fps_max i fps powinny podskoczyć.

Opublikowano

@GapiozaPL detale mam na najnizsze bo lubie na takich grac a ,a fps max  mam 300 i zauwazylem ze tylko jak nie mam podlaczonej ladowarki to tak jest bo z ladowarka po 150 fps na ultra i tyle samo na niskich nwm czemu

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@GapiozaPL detale mam na najnizsze bo lubie na takich grac a ,a fps max  mam 300 i zauwazylem ze tylko jak nie mam podlaczonej ladowarki to tak jest bo z ladowarka po 150 fps na ultra i tyle samo na niskich nwm czemu

Może masz tryb oszczędzania baterii? :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie słuchaj tych głupot ludzi co tutaj piszą o jakiś komendach...Masz laptopa z dwiema kartami graficznymi. Intel i GTX 860m wejdź w Panel Nvidii (prawy dolny róg ekranu) na pasku zadań)

wybierz zakładkę "Ustaw konfiguracje efektów PsyhX" chyba, że masz po angielsku to "Configure Surround, PsyhX" i ustaw tam swojego GTX'a 860m

mGTCqT.jpg

Jeżeli nie pomoże spróbuj kliknąć na CS'a ppm i Uruchom z Procesorem Graficznym > i wybierz Nvidie

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

@Azhuri

Robilem tak i nic nie pomaga, po prostu mam zablokowane 30fps i ani mniej ani wiecej nie wyciagam na baterii . Moze mam cos zainstalowane do oszczedzania ale szukalem i nie moglem nic znalezc;/

Opublikowano

­@Arek98PL Czytałem kiedyś, że reinstall CS'a pomaga bo dużo osób miało tak na laptopach, że po zmianie karty graficznej na NVIDIE musieli zrobić reinstall bo było stałe 30 klatek.

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

@Azhuri

Ale pod ladowarka mam 150 fps wiec nwm czy to przez cs

Opublikowano

Laptopa ogółem mają w sobie to, że pod ładowarką działa w 100% procesor, także na to nic nie poradzisz. :)

Opublikowano

Włącza się tryb oszczędzania energii, szukaj w sterownikach karty graficznej lub w opcjach zasilania w systemie. Ale wtedy zużywasz baterię a po za tym zejdzie w sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...