Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie znajomych na Steam - Problem

KomisarzOpoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z dodawaniem znajomych na Steam, otóź problem występuje po zakupie gry na Steam.

Gdy próbuję dodać do znajomych wyświetla mi się komunikat Niektóre funkcje Społeczności Steam staną się dostępne dopiero wtedy, gdy na twoim koncie Steam pojawią się gry.

Gra, którą kupiłem nazwya się Polarity i została zakupiona poprzez serwis PayPal.

Na koncie steam widnieje poziom 0, czy to może być problemem dodawania do znajomych?

Gra została zakupiona 2 dni temu.

Moje pytanie jest takie co mam zrobić, aby to ograniczenie zostało zdjęte.

Edit: Dodawanie do znajomych jest mi potrzebne, aby swobodnie grać ze znajomymi w Counter Strike: Global Offensive

Opublikowano

Pograj trochę w tą grę, dostaniesz może jakieś karty kolekcjonerskie i będzie wszystko okej. Mi tak działało zawsze a miałem już z 5 kont. ;)

graphic.png

Opublikowano

Pograj trochę w tą grę, dostaniesz może jakieś karty kolekcjonerskie i będzie wszystko okej. Mi tak działało zawsze a miałem już z 5 kont. ;)

No to spróbuje, odezwę się jakby zadziałało ;)

Opublikowano

Mam kolejne pytanie, otóż posiadam dwie odznaki na Steam, a nie dostałem za nie PD.

Wiecie może co mam w takiej sytuacji zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...