Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana z przyjacielem

misiex11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przyjąć oferte przyjaciela w cs go i pisze mi . Wystąpił błąd podczas akceptowania tej oferty. Spróbuj ponownie później. (28)

Opublikowano

Spróbuj ponownie później - samo w sobie jest odpowiedzią?

Masz wszystko odblokowane?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Rynek masz odblokowany? (30 dni)

Jak tak to spróbuj dopiero za jakiś czas, pewnie coś poprawiają ze Steam.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jeśli nie masz włączonego steam guarda przez więcej niż 15 dni to wymiana będzie nie możliwa. Włącz Guarda odczekaj 15 dni i będziesz mógł się wymienić ;)

graphic.png

Opublikowano

Nic tam nie grzebałem . Wszystko mam na publiczne a w Potwierdzanie wymiany mam na  właczone , mam tez zaznaczone Niezależnie od powyższych ustawień nie pokazuj Prezentów Steam na swojej stronie ekwipunku.

Opublikowano

Witaj 

Poproszono o wyłączenie e-maili potwierdzających wymianę.

Kliknij link poniżej, aby zatwierdzić tę zmianę.

Jeżeli to nie była twoja własna inicjatywa, to bezpieczeństwo twojego komputera lub danych konta Steam mogło zostać naruszone. 

Uwaga: Po wyłączeniu e-maili potwierdzających wymianę Pomoc techniczna Steam nie będzie w stanie zapewnić ci wsparcia związanego z przywróceniem przedmiotów skradzionych z twojego konta.

Na e-mail mam takie cos

Opublikowano

To zostaw. Będziesz musiał akceptować wymianę przez maila.

Opublikowano

Ale wchodze  przez link i pisze :

Niestety!

Wystąpił błąd przetwarzania żądania użytkownika:

Ten link mógł wygasnąć lub kliknięto w niepoprawne łącze. Jeżeli kliknięty lub wpisany adres jest poprawny, możesz spróbować ponownie później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...