Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie ?

DargonKeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem sobie 80 centów na vp  było to wczoraj. Rano sobie włączyłem kompa i patrze nie odali mi skinów a vp wygrało. Co teraz mam zrobić ?

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Jeszcze pod pokazanymi itemami pisze takie coś "REMINDER: When collecting returns keep in mind that the bot you're trading with may not have all your requested items. So, regardless of how many items are offered in the initial trade, just accept the offer and then request a new trade for the remaining items. Also, remember that you can always use the items in returns as betting items for future games. However, items in "Requested returns" are unable to be bet "

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Na co go lounge w regulaminie jest napisane że jeśli nie wpłaciłeś minimum 1euro to oni nie mają obowiązku wypłacać Ci wygranej. W większości przypadków to robią ale Ty widocznie miałes pecha :)

Opublikowano

Na co go lounge w regulaminie jest napisane że jeśli nie wpłaciłeś minimum 1euro to oni nie mają obowiązku wypłacać Ci wygranej. W większości przypadków to robią ale Ty widocznie miałes pecha :)

value musi być większe od 0.3, a nie 1 ;_; 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Problem powrócił. Postawiłem  na VP klucz do skrzynki cs go oczywiście wygrali a ja nie dostałem moich itemów. Co mam robić ? Jak co pisałem do supportu i nie odpisują mam czekać dalej ?

ref

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Poczekaj aż odpiszą, a jak nie odpiszą w ciągu paru dni to znowu napisz.

A w historii betów widać te itemki / nie masz ich w returnsach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...