Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoCliker na Klawiature!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Poszukuję AutoClickera na klawiaturę, chciałbym by ten bot naciskał mi dany klawisz na klawiaturze np. ,,T". Jeśli ktoś ma taki program to prosił bym o podanie linka. 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wpisz w google, 'autoclicker klawiatura by Shocker' nie wkleje Ci tu linka bo nw czy można, a warna nie chcę. ^^ ­

Opublikowano

Wpisz w google, 'autoclicker klawiatura by Shocker' nie wkleje Ci tu linka bo nw czy można, a warna nie chcę. ^^ ­

Już to pobierałem, ale to niestety nie jest na klawiaturę.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

lub możesz też wydać parę groszy i zakupić klawiaturę gamingową i w takich klawiaturach jest zawarte oprogramowanie specjalnie pod klawiaturę  koszt to od 100 do 500 zł l+ ub możesz użyć programuhttp://www.programosy.pl/program,easyclicker.html  z uwzględnieniem  zgodności z Windowsem xp s 3 i samoczynnie zapisać dana prace jaką chcesz wykonać na klawiaturze gdzieś kiedyś na yt widziałem ustawienie dokładne tego programu musiałbyś poszukać ja go jedynie używałem jak nie miałem klawiatury jako mobberhack xD

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, ale jednak wykombinowałem tak, że AutoCliker ustawiłem na Klawiature Ekranową :D Temat do zamknięcia. Wszystkim co coś pomogli, oczywiście Plusy + :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jak ja ustawiam auto clickera na klaw. ekranowa to mi i tak w metinie nie dziala. w sensie klika na klaw.ekran. 1 a w metinie jak mam tam ustawione pelerynki to nie przyzywa. Pomogłbyś?

Opublikowano

Ode mnie proponuje program AutoHotKey. Napiszesz sobie w nim skrypcik, który będzie klikał co tylko zechcesz :D

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Jak ja ustawiam auto clickera na klaw. ekranowa to mi i tak w metinie nie dziala. w sensie klika na klaw.ekran. 1 a w metinie jak mam tam ustawione pelerynki to nie przyzywa. Pomogłbyś?

ustaw zgodności z Windowsem xp s3 i powinno wszystko grać obojętnie jaki autokliker

jak to zrobić wchodzisz tam gdzie masz zainstalowany program prawym przyciskiem myszy na program właściwości następnie  zgodności potem uruchom ten program w zgodności i wybierasz tam Windows xp  i już żadna klawiatura ekranowa nie będzie ci potrzebna a jedynie prawidłowe ustawienie programu no chyba ze zależy ci by była właśnie to klawiatura a nie myszka no ale jak kto woli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...